Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:29
missa6
Abone

Rüyadan ağlayarak uyanmak

Rüyadan ağlayarak uyanmak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben geceleri uykumdan sürekli korkarak uyanıyorum. Bu önceki senelerde de oluyordu ama fazla uzun sürmüyordu bugün 9 gün olcak her gün farklı bir rüya görüyorum ve sanki gerçekten birisi bana vuruyor gibi oluyor sıçrayarak uyanıyorum. Bazen ağlayarak uyanıyorum. Dün gece rüyamda uzun zamandır konusmadığım bir ablam vardı akrabamız oluyor araya mesafe girince fazla konuşmadık. Ama rüyamda onunla konusuyordum.

Okudunuz mu?  Muhsin Nedir? Mühsin olmak

Ben seni arada bir ara ara görüyorum diyordu bende abla nasıl görüyorsun arada çok mesafe var diyordum aynaya çok bakıyorsun dedi bana sonrasını hatırlamıyorum saçlarımla birisi oynuyor gibi hissettim çok korktum her gece yatmadan önce nas suresini falan da okuyorum. Annemgil bana sınavı çok stres ettiğimi stres durumunda böyle şeylerin olabileceğini söyledi ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Uyuyamadığımdan kendimi çok yorgun hissediyorum. Lütfen bir akıl verin 🙁

Okudunuz mu?  Nişan Atmak İstiyorum

Yorum: Rüyadan ağlayarak uyanmak

arifselim
Merhaba kardeşim. Annenin dediği doğru olabilir ve yoğun bir stres ve duygusal dönemde görülmesi normaldir ve bunlar geçicidir. Uyumadan önce şu peygamber tavsiyesi olan duayı 3 defa okursan Allah’ın izniyle rahat uyuyacaksın:

Bu dua kim sabah ve akşam 3’er defa okursa Allahın koruması altına girer, hiç kimse hiçbir şey ona zarar veremez.
Sabah ve Akşam: (Üç kere)

Okudunuz mu?  Cinler hakkında hadisler

Turkçesi:
(Bismillehillezi le yedurru meé ismihi şey’un fil erdi vele fisseme’i ve huvessemiu’l aliym)

Anlamı:
“İsmiyle yerde ve gökte hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O, hakkıyla işiten ve her şeyi bilendir.”

KAYNAK: (Ebu Davud, Tirmizi, İbni Mâce. Bkz. Sahih-i İbni Mâce 2/332)

Bu kategoride yer alan Günah, sevap, sorgulayıcı meleklerin isimleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyadan ağlayarak uyanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.