Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bebek doğurmak

Rüyada bebek doğurmak

haliş
selamünaleyküm iki aylık hamileyim bu gece bebeğimin bacağımdan çıktığını gördüm gayet sağlıklı bembeyaz bir bebekti ağzında alt üstte toplam 10 tane kadar dışı vardı yorumunu merak ediyorum


Cevap: Rüyada dişli bebek doğurmak görmek

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu rüya çok hayırlıdır. Bu sizin için mert, ve sözünde olmaya işaret eder. Toplum içerisinde çoksevilen, her sıkıntının üstesinden gelebilen, güçlü ve dik duruşuyla tanınan bir olmaya işaret eder. Rüyanız çok hayırlıdır. Allah’a emanet olun.


Rüyada erkek bebek doğurmak

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm sizinle bir rüyamı paylasmak ıstıyorum dün gece rüyamda bir kardeşim oluyor erkek bebek ama çok güzel bir bebek siyah sacli siyah gözlü .gözleri parliyor bebek ciplak sadece bebek bezi var ve buyuk kilolu bir bebek bebek 10 yasindaki bir coxugun buyuklugunde nerdeyse .Gercek hayatta benim 10 yasinda erkek kardesim var. Rüyamda o bebegi o erkek kardesim kucagina aliyor ben bakiyom ayni buyuklükteler hatta diyom maşAllah ne buyuk bebek ne güzel bebek diye sonra bakiyom annem cekyatta oturmus ama cinsel bölgesi acik bir kismi gözüküyor içimden diyorum ya annem niye böle oturuyorki rüyami yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada balina görmek

Yorum: Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Müjdeli bir haber alarak hayatında çok güzel yeniliklerin meydana geleceğine ve değişimler yaşayacağına yorumlanır. Annenin cinsel organını görmek ise tek manada yorumlanmaz. Genellikle bu ayıplanacak bir şeyin yapılacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda hamileymişim suyum gelmiş üst kattaki eltime gitmek isterken tam evimin kapısını açmak isterken bebek doğup yere düşmüş nefes almıyor bende ağzına ufluyorum bebek ağlıyor sonra cinsiyetine bakıyorum erkek. bebekle aramızdaki kordon kopmuş onu dügümlüyorum kanamasın diye sonra evden çıkıyorum merdivenlerden çıkarken zorlanıyorum sonra uyanmışım hayırdır insAllah. yorumlarsanız sevinirim hayırlı günler dilerim

Okudunuz mu?  Rüyada Bela Okumak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya çok hayırlı anlamlı ve güzel gelişmelere işaret eder. Bu gören kişinin durumuna bağlı olarak açıklanabilir. Bekar ise evlenmesine, maddi sıkıntıları var ise kurtulmasına veya beklediği bir haber varsa bunu almasına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ayse_33
Selamünaleyküm ben 2 gündür aynı rüyaya benzer olaylar görüyorum ilk gün hamile olduğumu öğreniyorum ve annem Kız kardeşlerim herkes bana yardım ediyor normal dogumumu yapıyorlar çok güzel erkek bebek oldu o kadar yüzü güzeldi ki insan hayran kalırdı babama diyorum ki baba torunun adı Muhammed Said iyi diyor . 2 gün rüyamda baktım hamileyim bu sefer hastaneye gidiyorum normal doğum ve bir oğlum oluyor ama o kadar cılız ki o kadarr küçük onu buzdolabında buluyorum ne alakaysa sonra .dolaptan çıkarıp yüzüne üflüyorn derin bir nefes alıyor. … eşime nasıl anlataacam diyeede içten içe kederleniyorum ve diyemiyorum oğlun olmuş onun endişesiyle uyanıyorum …

Okudunuz mu?  Rüyada Boğaz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Güzel bir erkek bebeğin doğurulması çok güzel ve hayırlıdır ama ikinci rüyanda bebeğinin ölmesi iyi değildir. Belki bu rüyalar sana özel tabir edecek birine tabir ettirebilirsen daha isabetli bir yorum yapılabilir. Bu şekilde sana açık ve net bir yorum yapmamız mümkün değildir maalesef. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir ve en doğrusudur.


sinem1102
s.a forma yeni üye oldum ve nereye yazacağımı bilemedim o yüzden konu açtım. yorumlarsanız sevinirim .
rüyamda hamile olduğumu bir yerde oylece oturduğumu görüyorum hiç ağrım sızım yok nasıl olduğunu anlamadan birden üstümde beyaz altımda pembe giysilerin olduğu bir lohusa oluyorum elimde bir erkek bebek o kadar hoş ki içimdeki duygu tarifsiz. bebek sahibi olmuşum bebek güzel ben çok mutluyum. sonra sabaha karşı uyandım tekrar uyudum bir bebek daha gördüm ama arkadaşımın bebeğimiş. talnız bu erkek bebeğin sakalları vardı.bu arada evliyim ve iki evladım var Allah bağışlarsa inşlh.

Okudunuz mu?  Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Erkek bebek sahibi olduğunu görmen hayırlıdır. Evli ve bakarlar için aynı şekilde hayırla açıklanır. Müjdeli haberler almaya, sevinmeye ve bazende evliler için evlat sahibi olmasına tabir edilir. Sende rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykm, benim iki oğlum var. İkinci oğlum yakın zamanda erken doğumla dünyaya geldi ve bu süreç baya sıkıntılıydi ama atlattık çok şükür. Rüyamda ikinci bebeğim şimdiki gibi küçük ve ben farkında olmadan üçüncü bir erkek bebek daha dogurmusum. İkinci bebeğime çok benziyor. Çok şaşırıyorum gebelik süreci vs sikinti yaşamadan kısa sürede böyle bir şey olmasına. Artik ikisini birden emziririm diye düşünüyorum. Ne isim koysak diye düşünürken uyanıyorum. Yorumlarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Buzağı görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah bağışlasın. Bu gördüklerin büyük ihtimalle yaşadıklarının etkisinde kalmaktan dolayı görülmüş olabilir. Bazı yorumculara göre ise, zahmet ve sıkıntılı bir döneme tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda hamileymişim ve biraz sancı çektikten sonra zenci hemşire karnıma bastırıyor ve bir erkek bebek doğuruyorum . Hemen sarıp tertemiz kaldırıyorlar karşımda bana bakıyor , elime aldım sevdim ayy çok tatlı ne kadar güzel Bi bebek maşAllah diyorum , gözler yeşildi galiba saçlar biraz buğday sarısı. Sonra geniş ova gibi bir yerdeyiz uzakta ağaçlar da var her yer yemyeşil çok güzel Bi merdiven var tahta dan ama yeni ve önümde 8-9 yaşlarında bir erkek bir kız çocuğu var medvenin basamaklarından 3-4 basamak çıkıyoruz birlikte etrafı izleyerek. Ama yüzleri bana dönük değildi. Çok etkilendim yorum yaparsanız çok sevinirim Allah razı olsun 🌷

Okudunuz mu?  Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Erkek bebek doğurmak ve bunun sancısını çekmek gerçek hayatında sancısını çekeceğin bazı durumlar yaşama ihtimaline, sıkıntı çekebileceğine delalet iken sonrasında kız ve erkek çocuğu görmen ise maddi anlamda rahatlamaya, sağlık sorunlarını geride bırakmaya, feraha ve rahatlığa kavuşmaya şeklinde güzel gelişmelerin olabileceği bir döneme gireceğine işarettir. En doğrusunu bilen Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

Gurebaa
Merhaba, 4 aylık hamileyim. Rüyamda çocuğumu doğurduğumu gördüm. Elime alıyorum siyah saçlı, kaşları tek kaş. Ne kadar çirkin diye düşünüyorum içimden akabinde çocuğumu 1 yaşlarında kız olarak görüyorum. Saçları sapsarı, gözleri masmavi çok güzel bir kız. Sağ gögüsümle emziriyorum. Emzirirken uyuyakalıyorum. Uyandığımda bebeğim uyumuş, sütüm taşmış yerlerde bembeyaz süt olmuş. Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi günler.


Tohat
Merhabalar. Başlangıçta ağız tadınızı bozacak haberler almanıza sebep olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat bunun geçici olması yanında tamamen mutluluğun ve huzurunun lehine olabilecek olaylar yaşayacak bereketli, sevinçli, nimeti bol günlerin olabileceğine ilişkin bir rüyadır. Allah hayırlısını bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.Ben bekar bir genç kızım
Sabah namazını kıldıktan sonra abdestli bir sekilde uyuyakaldım.Rüyamda hastahane önünden geçiyorum ve doğum için geleceğim buraya diyorum.Sonra eve geldiğimde yakınlarım gelip doğumun yakın değilmi diye soruyorlar yakın olduğunu ve korktuğumu söylüyorum.sonra gözümün önünde sevdiğim kişi beliriyor ve onun bebeği olduğunu hissediyorum herkes nasıl kızmaz bu duruma diyorum.Evli olmadığımızı duşünuyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Banyo Yapan Birini Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bekar kimseler için bu rüyanın tabiri evlilikle sonuçlanacak bir birlikteliğe işaret etmektedir. Bir başka görüşe ise çıkılan bir yolda emek ve çaba ile çalışmanın, işi ilerletmenin ve sonucunu almak üzere beklemek manasındadır. Allah doğrusunu bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm kardeşim rüyamda kendi erkek bebeğimi gördüm ama bütün dişleri çıkmış şekilde gördüm ve dişleri üzerinde sanki ya kuran yazısı yada kutu şeklinde kalem içine alınmıştı sonra kendimi gördüm börek satan birinden börek alıyordum ama sabah saati ve hava karanlıktı ve börek arabasında lamba vardı o aydınlatıyordu orayı yorumlarsanız Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada başka bir boyuta geçmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibinin dünyasına ayırdığı vakit kadar ahiretine de ayırması gerektiğine, manevi hayatını artıracak hayırlı ve güzel ameller işlemeli ibadetlerine gerekli olan özeni göstermesi gerektiğine işaret eder. Rüya sahibinin dünya nimetini artıracak olan hayırlı bir adımı sayesinde büyük karlar elde ederek geçimi çok daha iyi biri haline gelecektir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Vasat
Ben henüz evli değilim. Bugün rüyamda erkek bebek doğuyordum. Çok gerçekti neredeyse. Doğum yaparken Ya Fettah diyordum. Bebek babama çok benziyordu. Bana bakıyordu bebek. Gözlerinin beyaz olması gereken kısmında farklı bir renk tonu vardı. Sonra ismi ne olsun diye düşünürken Can Tan diye saçma uyumsuz bir işim koydum bebeğe.

Okudunuz mu?  Rüyada Benzi sararmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Uzun bir süredir yapmak istediğin bir iş, arzuladığın bir durumun gerçekleşmesi için gösterdiğin veya göstereceğin çabayı ifade eder. Elinden geleni yaptıktan sonra sonucu için tevekkül ederek Allah’a bırakman manasına da gelmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


rüyada erkek çocuğu görmek imam nablusi, Ruyada oglan dogu et mak, hamileyim ve rüyamda çok güzel bir erkek çocuk doğru dun anlamı

Bu kategoride yer alan Rüyada bayılmak ve ayılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bebek doğurmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.