Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada özürlü çocuk görmek

Rüyada özürlü çocuk görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda evimize küçük engelli bir cocuk gelmisti emanet birakikmisti annme bnde cocuga uzulup 5 tl veriorum icimdm gelio uzuluorum parayi verincede icimden gercek hayatta istedigim bir şey var onun için dua ediorum Allah a eğer cvp yazsrsniz çok ama çok teşekkür ederim Allah a emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş Amcayı Görmek

Yorum: Rüyada özürlü çocuk görmek

arifselim
Merhaba. Bu çok güzel bir rüyadır. Yardımsever ve merhametli olmaya işaret eder. Ayrıca bu rüya sahibi için geçmişinde içinde ukde kalmış bir isteğinin gerçek olacağına ve dualarının kabul olacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün ineğe dönüşmesi

rüyada özürlü bebek görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm .. ben eşimle ayrı yaşıyorum evi terketti ama boşanmadık 1 yıl oldu davada açmadı. Bu yüzden sürekli dua ediyorum öle yatıyorum her akşam Allahım bana rüyamda bir haber yolla nolur diye dün gece de annemin bir çocuğu olduğunu gördüm ama çocuk ölmüş onu gömmek için mezarlığa gidiyoruz tam üstünü örteceekken çocuk diriliyor çıkarıyoruz kefeninden bir erkek çocuğu ama kolları dizden aşagısı yok özürlü bir bebek .. snra ben onunla konuşuyorum sen ne kadar güzelsin iyi ki yaşadın çok tatlısın falan diyorum oda bana gülümsüyor annem babam falan çok seviniyor yaşıyor diye orda uyandım anlamı nedir acaba yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biriyle yürümek

Selamun aleyküm .. rüyamda annemin bir erkek çocuğu oluyor ölmüş oluyor ama onu gömücez tam yaşadığını fark ediyoruz sonra kefenden çıkarıyoruz yaşıyor ama kolları dirsekten aşağısı Yok doğuştan özürlü ben ona sen ne güzelsin ne tatlısın falan diyorum bana gülümsüyor annemler falan çok seviniyor .. eşimle ayrı yaşıyorum o yüzden her geve dua edip yatıyorum Allah’ım bana rüyalarımda bir haber yolla diye yorumlar mısınız ?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi görmek ne anlama gelir?

Yorum: Rüyada özürlü çocuk görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan genel olarak hayırlıdır. Bebeğin dirilmesi de hayallerinin yeniden canlanması ve mutlu olacağın gelişmeler manasındadır. Ancak bebeğin eksik uzuvları olması bazı şeylerin de eksik kalacağı manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun evlendiğini görmek

rüyada engelli çoçuk görmek, Rüyada özürlü bebek görmek, rüyada engelli cocuk gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada özürlü çocuk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.