Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:29
missa2
Abone

Birini Sevdim Ama Olmadı

Birini Sevdim Ama Olmadı

eraser
Selamün Aleyküm,

Arkadaşlar kısa bir zaman önce bir kızdan hoşlandım. Uzun bir zaman sonra ilk defa birine karşı bu kadar heyecan ve alaka duydum. Ama kız bana bu konuda olumsuz yaklaştı. Hala daha muhabbetimiz devam ediyor ama böyle ilişki konusunda falan değil. Ne yapmam lazım ? 25 yaşındayım ve daha önce hiç bir kızla beraber olmadım (Her anlamda). Sadece 4 tane kıza açıldım bu zamana kadar ve hiç biri olmadı. Ama bu durumdan rahatsızım çünkü evlilik vaktimiz geldi neredeyse ama hiç bir beğendiğim kız beni kabul etmedi. Tabiatım itibariyle de birine kalbim kolay kolay ısınmaz, birinden hoşlanıpta reddedilince uzun süre bir başkasını aramaya çalışmam (İçimden gelmediği için). Namaz kılar ve dua da ederim. Bunun bir sınav olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?

Okudunuz mu?  Ergenlik çağına gelmiş fakat başını kapatmamış kadının namazını Allah kabul etmez

Yorum: Birini Sevdim Ama Olmadı

mum
Her insan tabiatı gereği herkesten hoşlanmaz ve her beğendiği de asip olmaz.
Birini beğenip hemen anlaşması ve evliliğe dönüşmesi imkansız değil ama çoğu böyle olmuyor yani bu durum size özel değil.
Allahtan hayırlısını dileyin

Bu kategoride yer alan Şafii mezhebine göre kurban bayramı namazı nasıl kılınır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birini Sevdim Ama Olmadı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.