Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:29
missa2
Abone

Aşk acısından dolayı sevgili yapmak günah mı

Aşk acısından dolayı sevgili yapmak günah mı

Kayıtsız Üye
Ben 10 yıl boyunca sevdiğim bir kıza sevdiğimi 1 yıl önce söyledim reddedildim aşk acısından dolayı delirmekten korkuyorum 1 yıl oldu ağır stres altındayım psikolojim çok bozuk son 1 sene boyunca nasıl söylesem diye düşünüyordum birkaç mesajla reddedilince hayal kırıklığına uğradım son 1 aydır namaza başladım elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum sosyal hayatım 2-3 senedir yok. (Üniversite sınavı felan vardı ikinci sene hazırlanıyorum) bu sene dershaneye felan da gitmedim sosyal hayatım hiç yok. Sevgili yapsam psikolojim yerine gelir diye tahmin ediyorum fakat Allah’tan korkuyorum. Tarttığımda da delirmemek de önemli zinaya yaklaştıran amele bulaşmamak da önemli. Bir de konuştuğum kızlara bağlanamazsam onu yüzüstü bırakıp vicdan azabı çekmekten korkuyorum. Bana yardım edin.

Okudunuz mu?  Fitne ile ilgili hadisler

Yorum: Aşk acısından dolayı sevgili yapmak günah mı

Kayıtsız Üye
Demek bir başkasını unatmak için hiç suçu olmayan bir insanı kandırıp onun günahına gireceksin ve sevgili gibi takılacaksınız. Soruyu güncelle bence. Bir başkasını unutmak için suçsuz bir insanı kandırıp günahına girip sonra da onu seviyomuş gibi yapmak günah mıdır?

Bu kategoride yer alan Tevekkül hakkında hikayeler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aşk acısından dolayı sevgili yapmak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.