Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:14
Oruc
Yönetici

İmsaktan Önce Ezan Okundu

İmsaktan Önce Ezan Okundu

capscroll
Hocalar televizyonda, duvar saatinde, telefonda, bilgisayarda kısaca saati görebildiğim her alette imsak vaktine 3-4 Dakika vardı tam suyu doldurdum içecekken ezan okundu, geri döktüm. Bu tür vakalarda ne yapılmalı? İmsak vakti girene kadar yiyip içilmeli mi yoksa imsaktan önce okunan ezana mı uyulmalı?

Okudunuz mu?  Ramazan orucu ile ilgili kısa şiirler

Yorum: İmsaktan Önce Ezan Okundu

ACİLSERVİS
Ezana veya imsakın son dakikasına kadar yiyip içmek doğru değil. Bir kaç dakika önceden bırakmak lazım. Hala varmı biliyorum bazı yerlerde daha önce ezandan 10 dakika önce sela okunurdu. Yeme içmeyi bırakmak için.

Bu kategoride yer alan Annem babam oruç tutmama izin vermiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmsaktan Önce Ezan Okundu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.