Anasayfa
1 Ekim 2021, 11:20
fikih
Abone

Makata parmak sokmak orucu bozar mı

Makata parmak sokmak orucu bozar mı

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm, bende kabızlık rahatsızlığı var, doktor dikkat etmem gerekenleri söyledi kendimde araştırdım çok dikkat etmeme rağmen çok büyük bir çözüm olmadı, ben tuvalette makatıma parmağımı sokmadan büyük abdestimi yapamıyorum, kendimi bildim bileli böyle, malum ramazandayız bu benim orucumu bozarmı ?

Okudunuz mu?  Mustafa İslamoğlu'nun Hadis Üzerine Soru-Cevapları

Yorum: Makata parmak sokmak orucu bozar mı

mum
Bu mazerettir ama bunun çaresi var parmakla olacak bir şey değildir. Diyetisyene gidin doktordan nasıl besleneceğinizi öğrenin bu durum geçer.
Hareket ve sebze meyve tüketimi bağırsakları çalıştırır


Yorum: Makata parmak sokmak orucu bozar mı

Kayıtsız Üye
cevabınız için teşekkür ederim, spora başladım diyette yapıyorum fakat durumum aynı çok zorda kalmadıkça yapmıyorum inşAllah kurtulurum bu durumdan.

Okudunuz mu?  Selam Kimlere Verilmez?

makata parmak sokmak orucu bozar mı, oruçluyken makata parmak, makata parmak orucu bozar mı

Bu kategoride yer alan Yara bandı ile abdest alınır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Makata parmak sokmak orucu bozar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.