Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:21
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çürük dişin düşmesi

Rüyada çürük dişin düşmesi

River
S.aleyküm hocam, rüyadamda gercek hayattada azı dişim çürük. Dün gece rüyamda dişim hiç Ağrı olmadan dokunurken çıktı düştü elime geldi .simsiyahtı böyle nasıl durmuşum diyorum. Hocam yorumlarmısınz hayırlı ramazanlar


Yorum: Rüyada çürük dişin düşmesi

arifselim
Aleykum selam. Rüyada dişlerin düşmesi veya dökülmesi iyi olarak yorumlanmasa da çürük olan dişin düşmesi çok farklıdır. Rüya sahibine dert ve sıkıntı olan şeylerden kurtulacağına ve rahata kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada demir paralar görmek

Yorum: Rüyada çürük dişin düşmesi

zuhal
Merhaba, benim Annem Akcigerinden dolayı solunum sıkıntısı yaşıyor, su an yoğun bakımda. Sabah namazını kıldıktan sonra biraz uyumusum.Ruyamda gercekten kırık olan disim vardi. kırık çürük olan dişimin çıktığını gördüm.Disimin inceldigini artık is göremez haldeydi.siyahlik yoktu.Acı ve kanama da yoktu. Hatta rahatlamıştı ağzım.
sizce bu ne demek oluyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Caminin Yıkıldığını Görmek

Yorum: Rüyada çürük dişin düşmesi

Tohat
Merhaba. Allah acil şifalar versin inşAllah. Rüyanda hissettiğin durumun aynısı gerçek yaşamında da olması muhtemel olan hisler yaşayacağına, dertlerinden arınarak rahatlayacağın ve bazı girişimlerin ile başarılar elde etmen mutlu olmana vesile olacaktır. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cinin sarılması

rüyada çürük dişin düşmesi, rüyada çürük dişin çıkması, rüyada çürük diş düşmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada ceset torbası taşımak görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çürük dişin düşmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.