Anasayfa
12 Nisan 2022, 17:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada balık tutmak

Rüyada balık tutmak

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm, rüyamda mahallemdeki ilkokulun bahçesinde bir göl olduğunu ve burada kendimi olta ile 3 tane balık tutarken(balıklardan bir tanesi çok iri idi bir diğerinin rengi de kırmızımsı idi) gördüm. Rüyamın manası nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.


Yorum: Rüyada balık tutmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyada hem göl görmek ve hemde balık görmek çok hayırlıdır. Rüya sahibinin maddi durumu ile ilgili olarak açıklanır. Malının ve işinin bereketlenmesine, borçları varsa ödemesine ve rahata ermesine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının kazağını giymek

Rüyada derede ellerimle balık yakalamak

serkanR
selamun aleykum rüyamda akşam uzeri durgun güzel bir dere kenarında sabimim bir dostum abim olan birisinin balık yakalamaya çalıştığını gördüm sen böyle yakalayamazsın dedim girdim derye kocaman bir ala balık yakalaım şaşırdılar sonra birtanedaha öyle dört beştane yakaladım sonra bitane balık gördüm suda arkadaşlar dediki bunu kimse yakalayamıyor bu denizden kaçmış gelmiş buraya dedi onuda yakaladım ama nasıl hareketli çırpınıyor hemen karaya çıkarttım herkes şaşırdı oradan arkadaşın evinin altında kocaman bir oda ama bina lüks bir site bu oda kanaryalarla dolu kafeslerde bitanesi çok dikkatimi çekti rengarenk tüyleri vardı aldım elime dedim ne değişik ölmesin koyalım yerine dedim kafese koyup bana verdi o kanaryayı .Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada babamı musalla taşında görmek

Yorum: Rüyada balık tutmak

arifselim
Aleykum selam. Balık ne kadar çok ve ne kadar güzel ve ilginç ise rüya o kadar güzel ve hayırlı anlamdadır. Bu rüyanda maddi berekete bolluğa ve işinde büyük gelirler elde edeceğine tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler kardeşim ben rüyamda evimizin 2 ci katına çıkıyorum 1 odada kapalı siyah şemsiyeler duruyor sonra balkona çıkıp aşağıda bulunan golden olta ile balık tutmaya çalışıyorum aşağı iniyorum çamura saplanmış olta balık çırpınıyor bir kovaya bakıyorum kovanın yarısına kadar dolu tatlı su balığı orada uyandım


Tohat
Hayırlı günler kısmetinin açık olacağı anlamına gelir. Bu iş konusunda, maddi konuda ve rahat bir yaşantı yaşaman konusunda olabilir. İşlerini rayına koyabilir, çabanın ve emeğinin hakkını alarak rahat bir yaşantı yaşayabileceğine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balık görmek ne demektir?

Ferit ali
Hayırlı günler hocam ben rüyamda bir evdeyim balkonunda yalnız balkonunda bir yatak var hemen yani deniz desem deniz değil ırmak desem ırmak değil dalgalar kenara büyük balıklar atıyor bağzıları canlı bazıları cansız yalnız balık sazan olduğundan eminim büyüktü balıklar sonra oltamı atıyorum balıkları yakalıyorum bir bakıyorum oltama köpek yavrusu geliyor yanımda da 2 tane köpek var bana bakışları köpeğin yardım et der gibi çok masumdu sonra bir suya bakıyorum bir kutu küçük köpek yavruları içlerinde 1 tane kedi olmuş hemen köpekleri kurtarmak için suya giriyorum sonra evin içine girip evi temizliyorum bir kız çocuğuyla konuşup saçını örmeye başlıyorum bir ara dışarı çıkıyorum su akan derenin içindeyim elimde su sıkan bir hortum var orada uyanıyorum rüyam hayır olsun yorarsanız sevinirim bana.

Okudunuz mu?  Rüyada Babanın Evin Dışından Saldırması?

Tohat
Hayırlı günler. Kısmeti bol biri olduğun kadar bu kısmete serpilmiş bazı imtihanların da olabileceğine delalet eder. İşlerinin açılması, kazancın artması gibi maddi refaha ulaşacaksın fakat eline haram mal veya para geçmemesine helal yoldan kazanç sağlamaya özen göstermen gerektiğine delalet eder. Ayrıca karşına çıkacak vefalı bir dostun senin yanında olması kadar senin de ona her türlü yardımda ve destekte bulunacağını göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ismim Faruk, eşim rüyasında bes berrak bir su ve içinde sayısızca balık olduğunu ve içlerinden bir tanesini kendisine hangisini istiyorsun diye sorduğumu ve istediği büyük balığı ben suyun içine girip oltayla tutup kendisine verdiğimi söyledi. ama suyun ancak rüyada bu derece temiz berrak olarak görüleceğini söyledi..

Okudunuz mu?  Rüyada Bıyık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Hayatın hiç olmadığı kadar şefaf, temiz, her türlü kötülükten, hastalıktan, parasal sıkıntıdan, huzursuzluktan, sorunlu olan her şeyden uzak olman olarak tabir edilir. Huzur ve ferahlık anlamına gelen rüyanın eşin ile aranın da her geçen gün daha iyi olacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada basamaksız merdiven çıkmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben 22 yaşında bekar bir bayanım. Rüyamda çok az miktarda su olan bir yer gördüm. Göl gibi ama su çok az. Sonra orada su azlığından görünen ve yüzemeyen bir sürü balık vardı. Çok büyük balıklar vardı farklı cinsten. Sazan vardı 2 tane falan. Normal alabalık vardı ama alabalıktan daha büyük gibiydi. Yine bilmediğim büyük balıklar vardı. Bende tek başıma ağ atmışım oraya ama ağ atmayı bilmem. Ağı bir çekiyorum o balıkların hepsini yakalıyorum. Bana diyorlar şunu yiyelim şunu satalım diye. Rüyam bu kadar Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişinde veya bugünden itibaren eline geçen fırsatları iyi değerlendirme ile ilgili olan bir rüya olup bu fırsatları iyi değerlendirmen sonucunda madden iyi bir konuma geleceğine, zenginleşeceğine delalet eder. Sonunda pişman olmaman adına planlı hareket ederek sonraki adımını iyi ölçmen gerekmektedir. Bunun yanı sıra işlerinde başarı gösterip emek verdiklerinin hakkını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Banyo Yapan Birini Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada balık tutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.