Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Allah’ın duayı kabul etmesi

Rüyada Allah’ın duayı kabul etmesi

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Hayırlı Ramazanlar. Ben bu aralar Rabbimden sürekli sadece bir şeyi dua olarak niyaz ediyorum. Dün gece değil önceki gece sahurdan sonra yine duamı ettim ve uyudum. Sonra rüyamda hiç bilmediğim, küçük oda fgibi bir yerde tanımadığım yaşını almış amcalar ile yuvarlak çay ocağı vs. masalarından birinde dini sohbet yaparken buldum. Sadece bir amcam anlatıyor bende dikkatle amcamı dinlemeye çalışıyorum. Sonra amcam sohbet esnasında bir anda duruyor ve solunda otura amcam kalkıyor gidiyor. Anlatan amcam da bekle diyeceğimi o gelince diyeceğim diyor. Kalkan amca geliyor ve oturmadan anlatan amcam bir anda parmağıyla da beni işaret ederek "Allah duanı kabul etti" diyor. Sonra masanın çevresindeki herkes İnşAllah diyor. Bende dedikten sonra uyanıyorum. Dinen tabiri var mıdır? Ne yapmam gerekir? Bir bilen büyüğümden yardım istiyorum. Şimdiden Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavanoz görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Allah’ın duayı kabul etmesi

arifselim
Aleykum selam. Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Ama bu sonuçta bir rüyadır ve kesin anlam çıkaramayız. Yorum olarak bizde dualarının kabulüne işaret ettiğine dair ümittir diyebiliriz. Sana tavsiyemiz ihtiyaç sahiplerine bir miktar sadaka dağıt. Bu hem rüyan için ve hemde duanın kabulü için çok etkili ve hayırlıdır Allah’ın izniyle.

Okudunuz mu?  Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

Yorum: Rüyada Allah’ın duayı kabul etmesi

Kayıtsız Üye
1 – Allah razı olsun. Sadaka da miktar önemli midir? Şu an işsizim ve haliyle harcayabileceğim miktar çok değil.

———–

2 – S.a ben bir rüya gördüm anlamını çok merak ediyorum rüyamda bir duamin kabul olduğunu ve mutlu oldugumu gördüm ayrıca hiç tanımadığım esmer zayıf bir erkek bana yaklaşmaya çalışıyordu yorumlarsanız çok mutlu olurum

Okudunuz mu?  Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için dua

Yorum: Rüyada Allah’ın duayı kabul etmesi

arifselim
Allah sizdende razı olsun. Sadaka için ne kadar imkanın olursa verebilirsin. 1 lirada olur 100 de olur. Allah kabul etsin.

– Bu rüya ise hayırlı şeylere yorumlanır. Rüya sahibini gerçek hayatta sevindirecek şeylerin meydana geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur?

rüyada duan kabul oldu denmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada korkmak ve sonra korkarak uyanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Allah’ın duayı kabul etmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.