Anasayfa
21 Ağustos 2022, 8:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada küs olduğu kayın pederini görmek

Rüyada küs olduğu kayın pederini görmek

Ehlena
Selamun aleykum hocam esimle 5 aydir ayriyiz.Davamiz bile acildi.onun ailesiylede gorusmuyorum.Ama dun gece rüyamda , kayinpederimin evinde kayinpederimle sariliyoruz.O bana babam seni ozledim gibi seyler soyluyor tam hatirlamiyorum ama.Ve ben eşim ben oldugum için eve gelmemis diye düşünüyorum.Ama odaya baktığımda oda yatagin uzerine uzanmis uyuyir annesiyle.Ve uzerinde mavili beyaz karisik desenli bir kazak var .Ve ben icimden diyorumki kayinvalidem kayinpederim kadar sicak yaklasmadi .gercek hayatimizdada oyleydik cunku.Bu ruyayi sabah namazından sonra gördüm hocam neye delalettir teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri doğru mu ?

Yorum: Rüyada küs olduğu kayın pederini görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah yardımcınız olsun ve sıkıntılarınızı gidersin. Bu süreçte görülen rüyaların çoğu bu şekildedir ve yorumları da hemen hemen aynıdır. Öncelikle bu rüyan içinde bulunduğun sıkıntıdan kurtulmak manasındadır. Diğer açıklaması ise yaşadıklarının herhangi bir şekilde bilinçaltına yerleştiğinden dolayıdır. Sen daima hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hoşlandığım kişinin beni rüyasında görmesi

Yorum: Rüyada küs olduğu kayın pederini görmek

Ehlena
Allah razı olsun hocam yorumladiginiz için umarim hayirlisi olur..


rüyada Kayın peteri dargın gormek, kayin pederle rüyada kus olmak, rüyada olu kayinbabayi dargin gorme

Bu kategoride yer alan Gördüğüm rüya ve kelime i şehadet getirmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada küs olduğu kayın pederini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.