Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:14
Oruc
Yönetici

Adet olmayan leke gelince oruç tutulur mu

Adet olmayan leke gelince oruç tutulur mu

Kayıtsız Üye
Doğum kontrol hapı kullaniyorum. Son adetimden sonra, farklı bir hap kullanmaya başladım. Ve son adet günümden yaklaşık bir hafta sonra leke gelmeye başladı (8 mayıs gibi başladı) ve sonrada leke değilde kan gelmeye başladı. Taki şimdiye kadar. Doğum kontrol hapı aldığım için, hapı aldığım günler orucumu yinede tuttum (gelen kan adet dışındaydı çünkü).

Okudunuz mu?  Oruçluyken çiğ pirinç yemek

Son hapı pazartesi günü aldım ve normalde adetim son hapı aldıktan sonra perşembe günü geliyor. Fakat hapı bıraktım ve hala kan geldiği için, ve bunun adetimden bir kaç gün önce olduğu için emin olamadım. Perşembe gününe kadar daha tutabilir miyim, yoksa biraksam mı?

Okudunuz mu?  Baba dul kızına oruç fidyesi vermesi

Yorum: Adet olmayan leke gelince oruç tutulur mu

mum
Orucu perşembeye kadar tutun

Bu kategoride yer alan İmsak vakti gelmedi sanıp yemek yemek ve su içmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet olmayan leke gelince oruç tutulur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.