Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş birinden hediye almak

Rüyada ölmüş birinden hediye almak

Kayıtsız Üye
Rüyada ölmüş birinin deve hediye etmesi
Selamın aleyküm hocam. Ben dini görevlerini yerine getirmeye çalışan bir bayanım. Rüyamda festival gibi bir yerdeyim çok fazla insan var. Çok güzel güneşli bir gün ve insanlar ve çocuklar neşeli ve mutlu. Ben bir yükseklikten meydanı seyrederken rahmetli babam gülerek yanıma geldi elindede altın sarısı çok güzel bir deve yavrusu vardı, deve yaklaşık 1.5 metre boyundaydı yani daha küçük. Onu bana hediye etti bende çok mutlu oldum ve o deveyi kuçakladım ama hiç ağır gelmedi. Kucağımda deveyi seve seve yürümeye başladım ve sonra uyandım. Ne hikmetse o sabah fazlasıyla mutlu uyandım. Yorumlarınız için Allah sizlerden razı olsun. Hayırlı ve bereketli ramazanlar.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneanneden para almak

Yorum: Rüyada ölmüş birinden hediye almak

arifselim
Aleykum selam. Bu çok güzel ve çok hayırlı rüyalar arasında kabul edilir. Rüya sahibi eğer bebek bekliyorsa bebeğinin olmasına, bekar ve evlenmek istiyorsa evleneceğine, uzun zamandır çözülmesini istediği ne tür işleri varsa Allah’ın izniyle yoluna girerek çok sevineceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ölü Birini Görmek : Rüyanın Yorumu Nedir?

Yorum: Rüyada ölmüş birinden hediye almak

Kayıtsız Üye
Ben de rüyamda rahmetli annemi gördüm öldüğünü bildiğin için Çok ağladım. Sonra rahmetli halam geldi ve bana attık üzülme sakinleri bu suyu iç dedi. Bir bardak su verdi içtim. Ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Öleceğinin Söylenmesi

Yorum: Rüyada ölmüş birinden hediye almak

Tohat
Emek verip uğrunda çabaladığın bir konu hakkında beklemediğin bir anda alacağın bir haber ile mutluluğuna mutluluk katacak bu vesile ile hayırlı günler ve olaylar ile karşılaşacağını göstermektedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


tugbasaran
Selamün aleyküm. Ben 3 yıl önce vefat eden dedemi gördüm. Rüyada da ölü dedem. Dedemin oturduğu binada bir daireyi temizliyoruz ailecek. Biz o evi yeni almışız ve temizliyoruz. Biz temizlerken birden merdivenlerden dedem iniyo. Dede sen ölmemişmiydin seni o kadar çok özledim ki anlatamam diyorum ve ağlayarak dedeme sarılıyorum. Ama dedemi benden başka kimse görmüyo. Dedem gel benimle bir diyip dışarı çıkartıyo beni ve elime kese kağıdından kalınca bir zarf veriyo bu ne diyorum ben gidince aç diyo son kez sarılıyorum dedem gidince zarfı açıyorum ve elimde 30 – 40 bin tl lik para bırakıyo bana. Anlamı nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek?

Belirtmeyi unuttuğum bir kısım var. Zarfı almak için dışarı çıktığımda. Zarfa güneş ışığı değiyo içinde para olduğunu o zaman anlıyorum. Sonra zarfı açıyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Beklemediğin yerden ve beklemediğin bir zamanda sana gelecek olan hayırlı haberlere, işlerinin yoluna girmesine, hayırlı kazançlar elde etmene veya bir yerden sana verilecek olan maddi yardıma işaret iken aynı zamanda kişinin dünya hayatını ahiret hayatının önüne geçirmemesi gerektiğine, dünyaya dalıp ahiretini unutmaması gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada örümcek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş birinden hediye almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.