Anasayfa
5 Ocak 2024, 17:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede koyun görmek

İstiharede koyun görmek

Hayaller86
Eşimle yaklaşık iki yıldır alkol ve aldatma yüzünden ailem ile yaşıyorum şuan barışmak istiyor bende öyle ama her kafadan bir ses çıkıyor kafam allak bullak ıstiare yapma kararı aldım rüyamda beyaz koyun gördüm bembeyaz değildi tabi ama beyazdı ama koyunun kafasında ve boynunda kan vardı bundan iki ay önce falan tekrar ıstiare yaptım bu seferde rüyamda gökyüzüne bakıp abinle bakıyormuşuz ama ben abime yalvarıyormuşum abi ben ıstiare yaptım o rızık benim rizkim diye bunları bana açıklar mısınız lütfen hayir midir ne bunlar çok kafama takıldı şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Kilise görmek (İmam Nablusi)

Yorum: İstiharede koyun görmek

arifselim
Görmüş olduğun rüyan tam olarak şu veya bu manaya işaret eder diyemeyiz. Çünkü önemli olan rüya değildir. Önemli olan senin kalbinin hangi yöne meylettiğidir. Yakın ve güvenilir kimselerin fikrine müracaat et ve sonra Allah’a tevekkül ederek bir karar ver. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

Yorum: İstiharede koyun görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda bir koydeyim tanımadığım bilmediğim bir köy ama ortam sıcak insanlar samimi birinin evinde oturuyoz birden hatirlamiyom nasıl tür hayvandilardi köye bir hayvan sürüşü geldi dışarda olan koyunları kaciriyolardi yemek için.benim oturduğum evinde önünde koyunlar vardı herbiri bir tarafa kaçtı koyunların ama bir tane yavru koyun kaldı hayvan surusunden bir tanesi o yavruyu tutup kaçırıyordu ben yetiştim aldım o yavruyu hemen evin içine götürdüm çok korkmustu sarildim ona kollarimdaydi korkuyordu köylü bir kadın onu evin içinde birakamazsin dedi ben hayır evin içinde olacak gözümün onunda onu koruyacam sabaha kadar onu koruyordum arada sariliyodum.sonra kapı çalındı eşimle ortak arkadaşimizzdi (ben 6 aydır eşimden ayriyim eşimle arami duzeltsin diye ortak arkadaşımızdan rica etmiştim kabul etmeyip eşimin tarafını tutmuştu bende onunla bir daha konuşmadım.ışte rüyamda kapıyı çalan kişi bu arkadaştı) ortak arkadaşımız olan bu kişi pismanmis heryerde beni arıyormuş mahcup bir sekilde kapıyı çaldı evdeki kadın kapıyı açtı tabi ben kadına burda olmadığımı şöyle demiştim oda öyle dedi sonra kadın sordu adama neden ariyon soruyon onu adam dedi baristirmaya geldim kocası çok pişman kocasının ailesi çok pişman ve bende özür dilemek istiyorum kendisine daha önce yardımcı olmadığım için.ortak arkadaşımız bunu söyledi üzgün bir sekilde gitti ama ben çok kirgindim ve konuşmadım kendisiyle ve rüyam bitti.rüyami yorumlayabilir misiniz sizden ricam .

Okudunuz mu?  Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

Yorum: İstiharede koyun görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bolluk ve bereketi sembolize eden zenginliğe işaret eden bir rüya olduğu gibi aşkınızın peşinden gidip mücadele edeceğinizi de gösteren bir rüyadır. Ayrıca sizin hakkınızda pişmanlık hisseden kişiyi görmeniz ise sizi takdir değer verecek anlamına da gelir. Allah daha iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Koyun görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba yengem ve Dayım sıkıntılı dönemler yaşıyorlar ve yengem defalarca şans verdi dayıma ama aynı değişen bişi yok uç coşkuları var tekrar bir barışma durumu var yengem kararsız ve istihare namazı kıldı 3 tane beyaz alınlarında siyah işaretli koyun görmüş bunun açıklaması ne olabilir ??

Okudunuz mu?  Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Peygamber efendimiz istihareye yatılmadan önce aklı selim kişilerle istişare edilmesi ve istişareyle hareket edilmesi gerektiğini öğütlemiştir. Bundan netice alamazsanız istihare yatabilirsiniz fakat rüyaya değil uyanırken hissettiğinize bakmalısınız. Kalbe düşen huzur hayırlı iken huzursuzluk ise niyetin hayırlı olmadığına yöneliktir. İstiharedeki rüyanın önemi yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi)

Ruyada kurban lık koyun görmek ne

Bu kategoride yer alan Rüyada kargaşa görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede koyun görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.