Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş biriyle yürümek

Rüyada ölmüş biriyle yürümek

rabiyefurug
Hayırlı günler, bir rüyam var rüyada ölmüş biriyle yürümek ne anlama gelir?
İki sene evvel vefat etmiş olan bir insandı gördüğüm rüyamda.
Bu kişi ile hiçbir araya gelinilmedi, evi, çevresi nasıldır bilmem ama ismen birbirimizi bilir ve tanırdık.
Taşlı yollarda yürüyoruz, rüyamda yol boyu yürüyoruz, hiç bilmediğim yerler ben onun evinin oralar olduğunu sanıyorum ama daha önce hiç görmediğim bir yer.
Bahçesi olan bir ev var, yan yanayız, ben bir şeyler söylüyorum, beni duymuyor gibi yüzüme bakıyor ama hiçbir tepki yok verdiği. Evin önüne geldiğimizde kapıdan çemberli (kapalı) bir kadın çıkıyor elinde çalı süpürgesi ile kapının önünü temizlemeye. Bana, ”buraya gel, bizi görmesin” diyor köşeye çekilip yanına geçiyorum nedenini soruyorum, hiçbir başka şey söylemiyor ettiği tek kelime bu rüya boyunca… sonrasında uyanmış olmalıyım.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak

Allahın selamı üzerinize olsun.


Yorum: Rüyada ölmüş biriyle yürümek

arifselim
Hayırlı günler. Eğer kişiye özel yani yüz yüze anlatılırsa belki kişinin durumuna bakılarak tabir edilmesi mümkün olabilir ancak bu şekilde bizim için bu rüya berrak değildir ve tabir edemeyiz maalesef. Halbuki tanıdık olsun yabancı olsun bir ölüyü görmenin genellikle tabiri olur ve bir haber almaya yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmemiş babasının mezarını görmek

Rüyada ölmüş biriyle yürümek, rüyada ölüyle yol yürümek ölmüş Kocaeline yol yürümek, rüyada olmus biriyle yurumek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş biri ile tokalaşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş biriyle yürümek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.