Anasayfa
16 Nisan 2023, 16:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kuran okuyarak cin kovalamak

Rüyada kuran okuyarak cin kovalamak

Kayıtsız Üye
iyi günler rüyada kalabalık kişilerin cinler yüzünden bir yerden bir yere gidemediklerini benim de onlara yardim edip cinleri kovabileceğimi söylüyorum sonra kuran okumaya başlıyorum önce gitmiyorlar sonra yüksek sesle kuran okuyunca hepsi kaçıyor acaba bu rüyanın tabiri nedir

Okudunuz mu?  Rüyada koyun çobanı görmek

Yorum: Rüyada kuran okuyarak cin kovalamak

arifselim
Hayırlı günler. Böyle bir rüya iyi ve hayırlıdır. Rüya sahibinin birilerine yardım edeceğine, destek olacağına ve önemli bir sıkıntılarını gidereceğine işaret olarak tabir edilir. Cinlere karşı kuran okunan berrak rüyalar bu şekilde yorumlanmıştır. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Ramazan ayında görülen rüyalar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kuran okuyarak cin kovalamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.