Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:27
missa1
Abone

Sürekli Cinsel istek, Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam lazım

Sürekli Cinsel istek, Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam lazım

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam bir şey sormak istiyorum bekarım elhamdüllillah namaz kılan oruç tutan çok dindar biriyim bilmiyorum ama bekar olduğum için sanırım şeytan uğraşıyor sürekli cinsel istek geliyor birde ramazan ayındayız şimdi elhamdülilllah oruçluyum ama sürekli istek geliyor evlenme durumunda yok temiz,dürüst bir insan bulamıyorum zina yapmış bir insanla asla evlenmem öyle bir insanda bulamıyorum oruçlu olduğum halde sürekli cinsel istek geliyor kendimi Cünüplü hissettiğim de oluyor bu yüzden hatim bile yapamıyorum korkuyorum ne yapmam lazım bu durumdan kurtulmak için dua da ediyorum ama şeytan gitmiyor be yapacağımı bilmiyorum lütfen Allah rızası için yardım edin ?

Okudunuz mu?  Esrar içen biri için dua

Yorum: Sürekli Cinsel istek, Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam lazım

kastamonu37
Bayan mısınız erkek mi? Zina yapmış biriyle evlenmeyin bence de ama bazen kader mi bilmem insanın karşısına çok iyi biri de çıksa zina yapmış olabiliyor günümüzde özellikle liselerde kız erkek birlikte okuyor bu yuzden cahil yaşlarda kızlarımız saf olduğu için maalesef kötü yola düşüyorlar

Okudunuz mu?  Vakit öldürmek deyiminin hikayesi nedir?

Yorum: Sürekli Cinsel istek, Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam lazım

Kayıtsız Üye
Asla evlenmem öyle biriyle zina yapmayan da yok maalesef bayanım


Yorum: Sürekli Cinsel istek, Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam lazım

Tevbe
Dinimizde asla gibi kelimeler hoş değildir. Bizler aciz kullarız bilip, bilmeden hataya düşeriz. Mevlam tüm kullarına af buyursun. Ancak çok dindarım demişsiniz ve eklemişsiniz üstüne öyle yapan ile olmaz, böyle yapan ile olmaz diye.. Çok dindarım demenize istinaden soruyorum Mevla’nın affederim dediği tövbekar bir kulu siz nasıl kınar da alçak görürsünüz ? Allah herkese hayırlı bir eş nasip etsin. Unutmayın evlilik bu düşündüklerinizden daha üstün bir mertebede olan bir birlikteliktir ve yapı taşları ahlak, saygı, hoşgörü, sadakat ve güvendir, geçmiş değil, gelecektir.

Bu kategoride yer alan Psikolojik nedenle evlenememek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sürekli Cinsel istek, Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam lazım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.