Anasayfa
9 Şubat 2023, 14:24
missa1
Abone

Geçmişe Sövmek Küfür Müdür?

Geçmişe Sövmek Küfür Müdür?

Kayıtsız Üye
Bilmeden çokça yanlış kelimeler kullanıyoruz. Mesela ben sinirlendim senin geçmişini diye sövdüm bişeye bu küfre girer mi? Tövbe ettim ancak sinirle tekrar çıktı ağzımdan. Benim bildiğim sinirle istemeden ağzımızdan çıkan küfür kelimeye vebalimiz yok ancak bile isteye söyleyince günah oluyor bu konuda beni aydınlatır mısınız?

Okudunuz mu?  Akabe antlaşması nerede ve ne zaman olmuştur?

Yorum: Geçmişe Sövmek Küfür Müdür?

mum
Geçmişten kasıt nedir anlamadım eğer sülalesi ise bu büyük günahtır ve aynı zamanda kul hakkıdır ama asla küfür değildir.


Yorum: Geçmişe Sövmek Küfür Müdür?

Kayıtsız Üye
Sülalesi değil sayın hocam genel olarak dilimize yapışmış haliyle söyledim öyle sülalesine sövmek ya da başka bir değere sövmek asla aklımda yoktu sinirle birden çıktı.

Bu kategoride yer alan Göze sövmek küfür müdür başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geçmişe Sövmek Küfür Müdür? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.