Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tuvalette seccade görmek

Rüyada tuvalette seccade görmek

Tövbekârkul
Selamün Aleyküm!
Tüm müslüman kardeşlerime hayırlı Razamanlar temenni ederim
Ben bu sabah uyandığımda rüyamda tuvalete(alaturka) serilmiş seccade gördüm.Üzerinde namaz kıldığım seccadeydi sanırım ama emin değilim.Affınıza sığınarak söylüyorum tam üzerine küçük su(çişimi) yapacakken kenara yapıyordum.Bu rüyanın anlamı nedir?
Yorumlarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebek görmek

Yorum: Rüyada tuvalette seccade görmek

arifselim
Aleykum selam. Doğru ile yanlışı, iyi ile güzeli veya hak ile batıl olan bir şeyi birbirine karıştırmak manasındadır. Genellikle yaşanacak tatsızlıklara veya işlenecek bazı hatalara tabir edilmiştir. Sana özel tabir edilse belki çok daha isabetli bir yorum yapılabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tuvalette seccade görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.