Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yaşlı adam görmek

Rüyada yaşlı adam görmek

Kayıtsız Üye
S.a sabah rüyamda beni iki yıl önce haince sirtimdan vuran 1 yıl sonra evlendiğini duyduğum o kişiyi gördüm yaşlıydı yanında da yaşlı bir kadın vardı elele yürümeye çalışıyorlardı bunun anlamı nedir yorumlarsaniz çok mutlu olurum hayırlı gunler

Okudunuz mu?  Rüyada zevk almak gusul

Yorum: Rüyada yaşlı bir kadın ve adam görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için uzun, hayırlı ve güzel geçecek bir ömrün işaretidir denilmiştir. Ancak böyle bir süreçten kişi etkisinde kalarak bilinçaltı rüyalar görmesi normaldir ve bunların özel bir yorumu da olmaz. En doğrusu Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yemek içmek orucu bozar mı

Rüyada yaşlı adam

Kayıtsız Üye
Balkonda uyuyorduk eşim ve kızımla birden uyandım uzanırken yanıma ağır adımlarla yaşlı bir adam geldi.Kucağında da bir oğlan bebek vardı. Hiç korkmadım ondan. Kucağındaki bebeği uzatarak al kızım bu senin dedi.Bende doğruldum biraz endişeli bir şekilde yapma dede dedim yanımda yatan kızımı göstererek benim eylülüm var ben ne yaparım sonra dedim. Yaşlı adam tekrar bebeği uzatarak yok kızım al korkma o senin muradın dedi. Bebeği aldım yanıma uzattım sonra adam geldiği gibi ağır adımlarla gitti kayboldu. Uyandım hemen sabah ezanı okundu.

Okudunuz mu?  Rüyada Yatak Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yaşlı adam görmek

Tohat
Hayırlı gelişmelerle tabir edilir. Mutluluğa, huzura, sevince, beklenen veya sürpriz olarak gerçekleşecek gelişmelerden memnun olmaya kısaca hayattan umduğunu bulmaya şeklinde tabir edilen bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
merhaba ben rüyamda yaşlı köylü bir dede gördüm dede benden yardım istiyordu onu arabaya aldım bir döndük dolaştık dede baba köyünü tarif edemedi geri döndük dedeye ne istediğini sordum köyüne gidip bulup ona yardım edebileceğim sordum çok istedim ama ona yardım edemedim onu bir ara sokakta bıraktım karşıdaki ara sokakta eski sevgilimin arabasını gördüm içinde odun yiğiliydi yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak

Tohat
Merhaba. Hayatını sağlam bir kişiliğe dayanarak sürdürmeye çalışacağına, dürüst, haksızlığa gelemeyen, hak yemeyen, adaletli bir şekilde yaşamaya özen göstermen sayesinde sevilip saygı görecek ve sana edilen dualar neticesinde hayırlı yollara adım atacaksın. Doğruyu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yurt Görmek

ruyda yasli adam gormek kisa

Bu kategoride yer alan Rüyada yeşillik ve deniz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yaşlı adam görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.