Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:28
missa2
Abone

Haksızlık yapan koca

Haksızlık yapan koca

Kayıtsız Üye
Merhaba kocam bana haksızlık yapıyor evimize yemeklik almadığı halde eksik yok diyor aylık mutfak gelirimiz 50 tl bile olmuyor kendi dışarda alkol alıp yemek yediği için evde açmıyım tokmuyum sormuyor. Evlenirken bişeyimiz yoktu zamanla uygun fiyatlı eksikleri tamamladım perde aldık gözüne battı her an perde aldım diyor insanlar açlık sınırında diyor kendisi ise her akşam kahvehanelerde kumar oynayıp milyarlık borç yapıyor. Bebeğimiz de var ben evden çıkmıyorum çık gez diyor yol parası istediğimde yok para diyor. Herkese övünüp aylık şu kadar kazanıyorum diyor şu kadar harcıyorum diyor ama bize değil bu harcama içkiye ve kumara. Aylarca evden çıkmasam gel seni çıkartiyim demez. Asla takdir etmiyor beni ne yapsam gözüne batıyor sadece bazen çok içkiliyken vicdana gelip beni bırakma sen çok iyisin diyor. Bazen şiddette görüyorum resmen her daim haksızım. Bir konuda hak iddea etsem kavga eder haline şükret der ama kendi özgürce herşeyi yapar Allah’a küfür eder ramazanda içki içer bunları bana sen yaptırttın der. Sürekli ağlıyorum. Çocuğuma iyi bir anne olmak için elimden geleni yapıyorum gece gündüz oğlumla evde tekiz bişe lazım mı diyor eve gelirken gece 3 bişe istesem nerden alacak . Varlığın yeter sağsalim gel diyorum başıma kalkıyor ben söyledim sen istemedin diyor. Gündüz istesem sonra diyor. Eski giyimlerimi internette satıp yerine başka alıyorum onu bile laf etti hem almaz hem de söylenir. Üstelik başkalarına çok iyi o yüzden de onu görenler eşin çok anlayışlı diyorlar çünkü başkaları önünde şahane bir koca oluyor. Tek istediğim beni takdir etmesi, kişiliğimi benliğimi, zihniyetimi aşağılamaması. Konuşarak olacak şey değil sizce uygun bir dua varmıdır kalbi yumuşasın benim iyi yönlerimi görebilsin diye.

Okudunuz mu?  Hac ve umre ile ilgili kavramlar ve anlamları

Yorum: Haksızlık yapan koca

mum
< Allah’a küfür eder ramazanda içki içer bunları bana sen yaptırttın der. >
Haliniz gerçekten anlattığınız gibi ise Allah yardımcınız olsun zor durumdasınız.
Kocanız neden size bunları bana sen yaptırdın diyor anlamadım ne hatanız varsa giderin, gerçekten siz sebep olmuşsanız günahta ortak olursunuz.
DUA
Allahumme ellif beyni ve beyne zevci kema allefte beyne hadicetel kübra ve Muhammedin (sav)

Bu kategoride yer alan Nişanlı iken kıyılan dini nikah nasıl bozulur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haksızlık yapan koca Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.