Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada haber almak

Rüyada haber almak

Kayıtsız Üye
Kardeşim rüyasında benim öldüğümün haberini almış yani kimden nerden nasıl aldığını bilmiyorum ama anneme benim öldüğümü söylemiş annemde öyle deme kızım öyle şey olmaz demiş
Hem haber aldığını varsayarak hemde haber aldığını varsaymayarak rüyayı yorumlar mısınız özel bir tabiri var mıdır

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında fare görmek

Yorum: Rüyada haber almak

arifselim
Rüyada ölüm haberi almak iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin hiç memnun olmayacağı haberler alacağına, canının sıkılacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir edilir. Daha isabetli bir yorum ise ancak gören kimseye özel yapılırsa mümkün olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin hacca gidip geldiğini görmek

Yorum: Rüyada haber almak

Kayıtsız Üye
Hocam kusuruma bakmayın anlayamadım rüya sahibi derken kız kardeşim için mi geçerli yoksa benim için mi geçerli bunu size zahmet söylersiniz çok güzel olur.
Allah Razı Olsun.


Yorum: Rüyada haber almak

ACİLSERVİS
Zaten yazılmış. Cevapta rüya sahibi (gören kişi) yazıyor.

Okudunuz mu?  Evlilik niyetine istihareye yatmak

mustafaharput
bu sabaha doğru rüyamda gavsı sani şeyh abdülbaki hazretlerini ziyarete gitmiştim. camideydi , kendisiyle görüşmek istedim birazdan alacaz dediler. sonra beni çağıran kimse bir yere gitti ve şeyhin yanında da fazla kimse yoktu, yanına gittim elini öptüm ve bana anlamadığım bir şekilde dua etti tabi arapça ve türkçe değildi farklı ve anlamadığım bir şekildeydi bu dua, sonra bana eğilip sarıldı ve peygamber efendimiz (s.a.v) seni çok seviyor ve sen gönlünden geçen biri ile evleneceksin dedi ama ismini vermedi. sonra yanından kalktım arka tarafa geçtim orda masalar vardı annem de ordaydı ve yanımızda bir buzdolabını bir sürü kutuda dondurma ve pastalar vardı. tabir ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada kırmızı elma görmek

Tohat
Hayırlı günler. Dünya ve ahiret hayatını tesis etmen olanağı gerçekleşecek. İmani noktada bulunacağın hayırlı yollar hem dünyanı güzel yaşamanı sağlarken hem de ahiretini kurtarmaya çalışacaksın. Örnek bir insan, ilim peşinde koşan, insanlara ve kendine hayırlı işler yapmayı kendine hedef edinmiş kararlar alacak ve uygulamaya koyulacaksın. Bekar kimseler için evlilik ile ilgili gerçekte de aynıdır. Yanı hayırlı bir izdivaç gerçekleştireceğini gösterir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Ali'yi görmek

rüyada birinden haber almak mumsema

Bu kategoride yer alan Rüyada arapça yazılar görmek ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada haber almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.