Anasayfa
29 Mart 2023, 5:44
missa3
Abone

Başkasına bilerek beddua edenler

Başkasına bilerek beddua edenler

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,

Ben internette cuma günleri cuma mesajlari paylasiyorum. Bugün de "cuma günleri duaların mutlaka Kabul edilen duayi" paylasmak istedim. Sonra ama icime Kurt düstü. Ya peki insanlar, Allah korusun, bizim kötülügümüzü isteyip aleyhimize dua ederlerse? O duanin gücünü bilipde bende sonra paylasmadim. Yanlis mi doğru mu yaptim?

Okudunuz mu?  Peygamberimizin doğum ve ölüm tarihleri nedir?

Bu arada bahsettigim dua bu:
Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm

Yani bunu okuyupta ardindan kötü niyetle dua ederlerse diye demek istedim


Yorum: Başkasına bilerek beddua edenler

mum
< "cuma günleri duaların mutlaka Kabul edilen duayi" >
Bunu bilen sadece Allah tır. Bu duayı okursanız mutlaka duanız kabul olur dediğinizde ya ayetle veya sahih bir hadisle dediğinizi ispatlamalısınız.
———-
Duanın kabulüne sebep olan bazı dualar ve zikirler vardır (yunus as mın duası gibi), birileri kötü yolda kullanırsa onu ilgilendirir

Okudunuz mu?  Cuma Günü Okunacak Dilek Duaları

ente yahannahü duası, Beddua

Bu kategoride yer alan Yaptığın hatalardan dolayı arkandan kötü konuşanların günahı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başkasına bilerek beddua edenler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.