Anasayfa
9 Mart 2023, 23:02
missa3
Abone

Kendimizi nasıl düzeltebiliriz

Kendimizi nasıl düzeltebiliriz

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben genc birisiyim erkeğim yasım 24 namaza basladım 3 ay önce büyük günahlardan uzak duruyorum elimden geldiğince hayatımı düzelttim geçmişim kötüydü şuan ki rahat yasayan gençlerden farsızdım ama hala tam düzeltemedim düzelmen için sanki evlenmem gerek gibi hissediyorum hala kızlar sevgililik vs.. tarzı şeyler ilgimi çekiyor ve bazen kendimi yalnız bile hissediyorum hayatımı nasıl düzeltcem şuan evlencek durumumda yok benim gibi olup kirli geçmişe sahip olup kendini düzeltenler tecrübe ve tavsilerini paylasabilir mi erkek olmak ve genç olmak gerçekten zor bu manada, içimdeki şehvet hissini durdursam bile biyerde illaki patlak veriyor bazen eski halime sevgilisi olan eğlenen hallerime özeniyorum siz bu zorlukları nasıl astınız? Ha bu arada huzur bu şekilde yasayınca oluyor onun farkındayım sadece kafa yapımın tam anlamıyla değişmesi gerekiyor.

Okudunuz mu?  Melekler hakkında hadisler

Yorum: Kendimizi nasıl düzeltebiliriz

Kayıtsız Üye
Kardeşim çok basit . kamil bir mürşide intisab edeceksin ve şehrindeki oraya intisab edenlerin meclislerinde vakıflarında bulanacaksın böylece çevren değişecek ve günaha götürecek arkadaşın kalmayacak. Ve bu yaşadığın huzurun misli katını yaşayacaksın inşAllah ilk başlarda biraz nefsine basıp sabredersen ortama alıştığn zaman nasılki önceden kızlarla oturmaktan veya kafeye gdip sevgilinle sohbet etmekten veya zina etmekten (gözle veya bedenle) hoşlanıyosan bundan sonrada o aldığn zevkin misli katını ibadet etmekten rabıta yapmaktan hatmelere girmekten alacaksın sofilerle oturup çay içerken muhabbet etmekten alacaksın inşAllah inan bana. Ve vird alacaksın kardeşim (gizli zikir) kalp zikri dir dil ile yapılma kalple yapılır ve tam bir ilaçtır kardeşim kalpteki hastalıkları siler atar tam bir terapi. Şuanda ki sana çekici gelen şeyler kızlar vs. Bunlar kalbindeki hastalıklardan dolayı böyle. Aslında bu istekler senin değil nefsinin istekleri . çünkü nefsin kalbinide ele geçirdi ve onun istekleri yerleşti kalbine o yüzden sana onlar güzel görünüyo. Fakat bu zikri çektiğinde yavş yavaş . yavaş yavaş bu istekler gidip ALLAH rızası yerleşecek kalbine ALLAH ın hoşnut olduğu ameller bu sefer sana zevk verecek onları yapmak isteyeceksin . ve bu zikir gerçekten koruyacak seni düşünce tarzını bkış açını değiştrecek . önceden boş şeylere takılıp boş şeylere üzüldüğünü anlayacaksın. Dediğimi yap pişman olmaycaksın yaptığnda adım gbi eminim bana dua edeceksin. Senin gibi duyguları bnde yaşadım ve şuan çok şükürki bj kapıyla tanıştım . yapman gereken tek şey bu insanlarla hiç bir tanışıklığın yoksa eğer.şehrinde ki semerkand iletişim merkezine git . hemen hemen her şehirde var oaraya git deki ben sizin yolunuzu tanımak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz de çok sıcak kanlı insanlar gttiğinde anlarsın zaten hiç çekinilecek insanlar değiller ve orda bu yolun tozunu yutmuş Zevkini tadını almış bir abimiz sana anlatacaktır ve yönlendirecektir. Katre avm varsa şehrinde oraya da gidebilirsin gerçek kurtuluş yolu burası bn bu kanıya vardım tek başına olmuyo çünkü kardeşim ne kadar dikkat edersen et biyerde patlak veriyo ve günaha tekrar dalıyosun farkında olmadan biliyorım yaşadığın hissiyatı inşAllah uygularsın dediklerimi ALAH yardımcın olsun dua ile.

Okudunuz mu?  Birdenbire aşk acısıyla beraber kalbi sıkıştıran şey büyü olabilir mi

Yorum: Kendimizi nasıl düzeltebiliriz

Kayıtsız Üye
Allah razı olsun dediklerinizi deneyeceğim ve size dua edecem simdi ve o zaman.

Bu kategoride yer alan Çocuğun fitresini kim verir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendimizi nasıl düzeltebiliriz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.