Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda yeğenlerimin yüksekten atlamaya kalktığını gördüm
Meraba! Bu gece rüyamda köpek balıklarının olduğu bir yere gittiğimi gördüm. Yeğenlerimi de götürüyorum. iki yeğenimin halüsinasyon gördüğünü ve sonra yüksekten atlamaya kalktığını, sonra onları kurtarıp sarıldığımı gördüm. Uyandığımda televizyonu açık unuttuğumu ve köpekbalıklarıyla ilgili bir belgesel olduğunu farkettim. Sizce sadece bilinçaltından gelen televizyonun etkisiyle olan bir şey midir yoksa bir anlamı var mıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada Yahudi Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak

arifselim
Merhaba. Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak çok yakınlarından birine karşı güven kaybı yaşadığına işaret eder. Ancak öyle anlaşılıyor ki bu gördüğün rüyan bilinçaltından dolayı görmüş olmalısın. İnsanın etkilendiği şeyler farklı şekilde de olsa rüyasına yansıması normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yerin yandığını görmek

Rüyada yüksekten atlamak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda yüksek bir yerdeydim sanki gökyüzünde aydınlık bir ortamdı aşağıya inmem gerektiğini düşündüm ve o yüksekten atladım önce bulutların arasından geçtim ağaç dalları vardı o ağaç dalları beni yavaşlatarak evimin önüne indirdi yani yere çakılmadan sağ salim indim hocam rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Yemek Görmek

Yorum: Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Ev, ortam, iş vs gibi konularda bulunduğun durumdan daha alt seviyeye geleceğine ve bu konuda herhangi bir şikayette bulunmayarak halinden memnun olacağına işarettir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada yüksekten atlamaya çalışmak, rüyada yüksekten atlamaya çalışmak korkup , rüyada yüksekten atlamaya çalışmaları

Bu kategoride yer alan Rüyada yüzü kararmış birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.