Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Bir insana iftira atıp hapse girmesine sebep olmak

Bir insana iftira atıp hapse girmesine sebep olmak

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm herkese.
Benim babama iftira atıp hapise girmesine sebep oldular. Nerdeyse 2 aydır içerde ve ne zaman çıkacağı da belli değil. Merak ettiğim, acaba böyle iftira atıp suçsuz bir insanın hapise girmesine sebep olmanın günahı nedir ? Üstelik böyle mübarek günlerde. Büyük kul hakkıdır değil mi hocam ? Ve bu babamın günahlarına da kefaret olur mu ? Veya ahirette nasıl olacak ? Beddua etmek de istemiyorum ama çok zoruma gidiyor. Namazda sürekli Allah’ım babamın hakkını onlarda bırakma gibi şeyler diyorum. Yanlış bir şey yapıyor muyum ? Kurban olduğum babam 10 kişiye birden bakıyordu, besliyordu tek başına o yaşına rağmen. Ve şimdi o insanlar yüzünden kocaman bir aile neler yaşıyor, ne haldeler siz duşünün.
Allah (c.c) razı olsun cevaplarınız için.

Okudunuz mu?  Salatı tefriciye kaç günde okunmalı

Yorum: Bir insana iftira atıp hapse girmesine sebep olmak

Kayıtsız Üye
ALLAH er yada geç doğruyu çıkarır içini ferah tut sabredin ve mukfatını alın . bunhn bir imtihan olduğunu bir sınanış şekli olduğunu unutmayın sabrederseniz mukfatını çok güzel bir şekilde alırsımız sabretmez isyana kalkışırsanı ALLAH korusun bir çuvl inciri berbad edersiniz aman ha sabır !… Mevla görelim neyleer neylerse güzel eyler bekle ve gör inşaAllah

Bu kategoride yer alan Dua ederken sürekli takılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir insana iftira atıp hapse girmesine sebep olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.