Anasayfa
24 Ekim 2023, 20:10
missa2
Abone

Anneye bağırmak

Anneye bağırmak

Kayıtsız Üye
Annem uzun zamandır gitmek istediğim bir yere göndermiyodu. Bende sen ruh hastasısın senin yüzünden evdeyim hep diye bağırdım ve sanki bir an haklı bulup tamam git eve geç olmadan dön dedi. Bende yok gitmiycem dedim oda yok git dedi yine gitmiycem dedim hayir git ve gec olmadan don dedi boyle bir durumda gitmem doğru mu cunku bagirarak ikna etmis oldum

Okudunuz mu?  Donsuz namaz kılınabilir mi ?

Yorum: Anneye bağırmak

mum
Bir ömür ibadet etsen ve hiç günah işlemesen annene "ruh hastası" demenden seni cehenneme götürmek için yeterli.
Dua et Allahtan af dile ve annenin gönlünü al


Yorum: Anneye bağırmak

Kayıtsız Üye
Hocam bugün annem çok üstüme geldi ben de gebersen de hayır gibi bir söz kullandım. Zaten sinir anında ne dediğimi bilmiyorum. Sonra hemen pişman oluyorum. Çok mu günaha girdim ? :'(
Bana çok ağır sözler kullandı. Seni alan bilmem ne bilmem ne… dedi ben de asıl bela sensin senden daha büyük bir bela yok falan dedim ama gerçekten burama kadar geldi.
Keşke sinir anında dilim tutulsa. Sürekli dua ediyorum öfke anında bile kalp kırmayayım diye ama olmuyor. Ne yapabilirim ? AFF.

Okudunuz mu?  Kadının kocası üzerindeki hakları nelerdir?

Yorum: Anneye bağırmak

imam
Annenden af dile sonra Allah’a karşı Tövbe Et
Yoksa cennet yüzü görmezsin

Bu kategoride yer alan Namaz kılmaya başlayınca aşırı üşengeçlik yapıyorum, abdest alırken yelleniyorum bu şeytandan mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Anneye bağırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.