Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada başka bir boyuta geçmek

Rüyada başka bir boyuta geçmek

Açelya
Merhaba, siteyi yeni keşfediyorum çok tuhaf bir rüya gördüm yorumlamama yardımcı olursaniz çok sevinirim. Siyah örtünmuş, yaşlı ve çenesinde Arapça yazılar olan bir kadın kucağıma siyah büyük bir kitap verdi. O bilmediğim bir kelime ve cinleri gördüğünü söyledi. Küçükken tam olarak anlayamamış ne gördüğünü ama zaman geçtikçe net görmeye başlamış. Kadın bunu söyleyince kadının sağında ve solunda birer siluet gördüm. Sonra kadın bana onun gibilerin kendine özel bir kokusu olduğunu söyleyerek eğildi ve bende de o kokudan olduğunu söyledi. Ayrıca bir köpeği vardı tuzak gibi bir şeyin içinde, bana gözdağı vermeye çalıştığını düşünüyorum. Havlayip durdu kadın gözlerine bakınca köpek sustu. Kadına tam ben bu yeteneğimi kullanmak istemiyorum (Allah korkusundan) bu yeteneği kullanmasam olur mu diye soracakken uyandım. Rüyamın etkisindeyim lakin rüyamda son derece sakindim. Hislerimin kuvvetine hep inanırım ama böyle bir rüyayı nasıl yoracagim hiç bilmiyorum henüz sadece 16-17 yaşlarındayim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada baş parmak derilerinin soyulması

Yorum: Rüyada başka bir boyuta geçmek

arifselim
Merhaba. Rüyan açık olsa da bunun en makbul olan yorumu kişiye özel yorumlanması ile mümkün olabilir. Genel manada bu rüyan hem maddi hemde manevi sıkıntılarının olduğuna ve bir kimseden yardım almadan bunları çözemeyeceğine tabir edilir. Ayrıca doğru bir seçim yapmak için sana bir uyarı ve hatırlatma gibi de açıklanabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başörtüsünün çekilip alınması ile ilgili

rüyada başka bir boyuta geçmek, rüyada başka boyuta geçmek, rüyada boyut gecmek

Bu kategoride yer alan Rüyada besmele çekmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada başka bir boyuta geçmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.