Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birine sarıldığını görmek

Rüyada birine sarıldığını görmek

Melek97
Selamınaleyküm hocam rüyamda çok sevdiğim bir arkadaşımı gördüm ama küssüz şuan da konuşmuyoruz oda beni çok seviyor nese rüyamda arkamdan bana seslendi döndüm saçımı uzun belimde gördüm normalde omzumda şuan koştu geldi sarıldı arkamdan hiç konuşmadık önümü döndüm sarılıyken o bende sarıldım ölece kaldık nedir acaba hocam

Okudunuz mu?  Uykudan namaz kılarak uyanmak

Yorum: Rüyada birinin bana sarıldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. En isabetlisi sana özel yorumlanması ile mümkün olabilir. Bekar bir kız için kısmetinin açık olmasına, yakında evlenmesine ve çok mutlu olacağı gelişmeleri yaşayacağına tabir edilir. Bunun dışında işinde yükselmeye, sevilmeye ve saygı görmeye işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare birebir doğru çıkarmı

Rüyada Arkadaşa Sarılmak

EMEKTAR_03
Selamun Aleyküm bu sıralar garip şeyler yaşıyorum. Lise 3 öğrencisiyim yani 11.sınıf. 2 hafta önce bir vakfın düzenlediği kaplıcaya bir geziye gittik ve orda bizim okulda olan biri vardı daha önce hiç dikkatimi çekmemişti fakat oraya gidince dikkatimi çekti o 9 a gidiyor benden 2 yaş küçük bu sıralar hiç arkadaşım yok çünkü hepsi kız peşinde koşuyor sigara içki eksik olmuyor bende girmiyorum ortamlara başlarım içkiye flan diye kaplıcada bu arkadaşı gördüm bir içim ısındı cinsel bir istek yok bu arada yanlış anlaşılmasın kaplıcadan gelirken eve doğru yürürken bu çocuğu düşünmeden edemedim tam 2 gün boyunca. 2.gün akşam artık ağladım beynim kaldırmadı sonra rahatladım neyse okulda bu çocuğa daha çok yaklaşmaya çalıştım merhaba merhaba flan derken geçen küçük bir kaza oldu okulun önünde ona bakarken yanına gittim kim suçlu kazada diye sordum bakarken müdür geldi dağılın dedi bizde ikimiz beraber yürüdük biraz muhabbet oldu sonra evine doğru gitti bende camiye gittim abdest almaya ordada arkadaş olduk fakat hala çok sık görüşmüyoruz yanımdan geçerken bana bakmıyor ama yandan bakarmış gibi geçiyor. 2 yaş küçük utanması doğal rüyamda okulda birbirimize kardeş gibi sarılıyorduk sizce bu hayır mıdır şer midir?

Okudunuz mu?  Rüyada Kız çocuğu görmek

Yorum: Rüyada birine sarıldığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan ancak düşüncelerinin bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir. İnsan neyi çok düşünürse o şey rüyasına girebilir. Hayatını, arkadaş ve tüm çevreni Allah’ın rızasına uygun bir şekilde düzenlemeye çalış. Böyle yaparsan hem dünyada hemde ahirette muvaffak olursun.

Okudunuz mu?  Kötü ve korkunç rüya görmemek için hangi dua okunur (güzel rüya görmek için okunacak dua)

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda bir mekanda işlerimden dolayı oyalanıyarum. Arkadaşlarımda var. Boşanmak İstemediğim ama boşanacağım eşim de orada. Arkadaşlarım niye geldiği diyorlar. Ben işimi yapıyorum. Arkadaşlarım gidiyor. Daha sonra yan uzanıyorum. Eşim arkamdan sarılıyor. Bana yaklaşmak istiyor. Bende sessizce ağlıyorum. Bana daha da sıkı sarılıyor. Uyanıyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir?

Tohat
Merhaba. İş mevzusunda istenilenilen en iyi şekilde elde edileceğine dair tabir edilen bir rüyadır. Bir teklif alınabileceği gibi var olan işin çok iyi bir noktaya gelmesi için kapıların ve imkanların istendiği gibi gerçekleşeceğini göstermektedir. Doğruyu en iyi bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an'ı yerden yüksek biryere kaldırmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda bir erkek çocuğu gördüm. Yüzü gözü kirli yardıma muhtaç bir haldeydi. Çevredekiler onu hor görüyordu bir şeyler söylüyorlardı. Ben de onlara cevaben kiziyordum. Sonra çocuğa sarıldım. Tabir ederseniz sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Yakın çevrenden bir kimsenin sana yapacağı bir yanlıştan dolayı güven kırıklığı yaşayabilir bu kimse ile aranda mesafe olabilir, eskisi gibi ilişkiniz olmayabilir, sınır koyarak kendisine karşı kırgın ve kızgın olduğunu gösterebilir etrafındakilere karşı gergin tavırlar içerisinde olabilirsin. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin bıçak çekmesi

Ruyada sarılan

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş yakınımızı sinirli ve konuşmadan görmek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birine sarıldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.