Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kâbeye gittiğini görmek

Rüyada Kâbeye gittiğini görmek

Ebû Mansur
Selamın Aleyküm rüyamda yakınımızdaki camiye yeni umreden gelmiş yengemle camiye gidiyorduk sanki oradan da Kâbeye gidiyorduk sonra yengemi hatırlamıyorum.
Ardindan yanımda biri vardi ve bende Kâbeyi gördüğümde yapılan dua kabul olunacak dua diyordum gerçek gibiydi sanki mekkedeydim uyandiğımda çok üzüldüm gerçek olmadıģını anlayınca inşAllah gidebilirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek

Yorum: Rüyada Kâbeye gittiğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah gidebilmeyi nasip eylesin. Bu rüya aynen rüyanda da gördüğün gibi dualarının kabulüne, ibadetler yapmaya ve Allah’ın izniyle maddi manevi sıkıntılarından kurtulmaya işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemen en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kir görmek (İmam Nablusi)

Kabeye ışınlanma

Tekirdağlıbea
Rüyamda kendimi kabenin önünde görüyorum ama buraya nasıl geldiğimi bilmiyorum resmen oraya ışınlanmış gibi hissediyorum daha sonra evime dönüp akrabalarıma gidiyorum ve onlara 1 günlük kabe ziyaretimden dolayı annemin mevlit okutmak istediğini söylüyorum onları davet ediyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Kumar görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kâbeye gittiğini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Dünyadaki gayeni hak olan gerçeğe çevirme gayreti içinde olacağına, günah olan her türlü yasaktan kendini korumaya ve sevaba, Allah’ın emrettiklerine yönelerek hayatını bu çerçevede yaşamana delalet eder. Bu tür rüyaların başka şekilde tabir edenler de vardır. Buna göre bir devlet büyüğü ile görüşme, istişare etme gibi bir durum yaşayabilirsin. Allah en iyisini bilendir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada Karne görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kâbeye gittiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.