Anasayfa
30 Nisan 2022, 10:41
missa1
Abone

İlaç kullanmak için oruç bozmak

İlaç kullanmak için oruç bozmak

Yasemen23
Dudağımda uçuk çıktı sonra alerji yaptı dudağım acayip derecede şişti sanki arı sokmuş gibi hastaneye gittim doktor ilaç yazdı ilaçları düzenli kullana bilmem için orucumu bozmak zorundaymışım bozsam bir günahı varmıdır acaba?


Yorum: İlaç kullanmak için oruç bozmak

arifselim
Selamun aleykum. Dinen oruç tutamayacak derecede hasta olanların oruç tutmamaları caizdir. Eğer doktorun bu durumun ciddi olduğunu söylüyorsa elbette orucunu bozabilirsin ve ramazandan sonra tutamadığın günleri kaza edersin.

Bu kategoride yer alan Cuma günü ile ilgili hadis sahih midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İlaç kullanmak için oruç bozmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.