Anasayfa
2 Temmuz 2021, 23:11
Gusul
Yönetici

Eşime sarılmakla gusül abdesti almam gerekir mi?

Eşime sarılmakla gusül abdesti almam gerekir mi?

Kayıtsız Üye
Merhaba,
Ben çok vesveseli biriyim Eşim sarılınca hemen çekiliyorum meni gelir diye ama emin de olamıyorum sonra ne olur ne olmaz gusül abdesti alıyorum günde 2-3 kere gusül abdesti almaktan çok yoruldum.
Orgazm olup olmadığımı nasıl anlayacağımı bilmiyorum (cinsiyetim kadın) forumunuz da çok konu okudum yinede vesvese oluyor ne olur yardım edin.
Teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüya görüp meni çıkmazsa gusül gerekir mi

Yorum: Eşime sarılmakla gusül abdesti almam gerekir mi?

ACİLSERVİS
Kocanla oturup konuş meni ve mezinin hangi durumlarda geleceğini konuş. Sarılmayla gelen meni olmaz haliyle gusülde gerekmez.


eşime sarılınca gusül gerekir mi

Bu kategoride yer alan Kurumuş yara kabuğu gusle mani midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşime sarılmakla gusül abdesti almam gerekir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.