Anasayfa
9 Aralık 2021, 10:43
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hasta olan anneyi görmek

Rüyada hasta olan anneyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar;

Benim annem yatalak hasta. Desteksiz ayağa kalkma ihtimali yok. Durumu biraz ağır. 1 yıl oldu 30 mayıstan beri yaşıyoruz. Bugün bir rüya gördüm. Etkisinden çıkamıyorum.

Hayır olsun, rüyamda annem yataktan kalkıp 2-3 adım atıyor ve karşı koltuğun arasına düşüyor. İç karnı yırtılmış, kanama hiç yok. Tam midesinin olduğu yerde içi boş bir kemik beliriyor. Görünürde sadece sivrilik var. Dokununca kemik hissediliyor. Annem hiç konuşmuyor ama acısını gözlerinden anlıyorum. Annemin felçten dolayı gözleri de değişik bakıyor gerçek hayatta ama rüyamda sağlığındaki gibiydi yüzü, bakışı. Bağırmadan sadece acı çekiyor. Sürekli yanına gidip karnını elliyorum. Görünürde yara yok ama sivriliği can acıtıcı, yazarken bile o acıyı hissedebiliyorum. Gerçek hayatta şuan içi boş sivri kemiğin olduğu yerde beslenme hortumu var. Aklıma olumsuz bir şey getirmemeye çalışıyorum ama zaten tek bir damar çalışıyor beyninde. Ciddiyetin farkındayım. Allah rızası için yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Güvercin görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada hasta olan anneyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah şifalar versin. Bu size ve annenize bir imtihan sebebi olmuş. Büyük ihtimalle bu rüya anneni düşündüğünden ve ona üzüldüğünden dolayıdır. Bu en makbul açıklamasıdır. Ona merhametle yaklaşmaya devam edin ve Allah’tan şifa ve yardım dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde arapça yazılar görmek

Rüyada Anneyi Hasta Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annem çekyata uzanmış bir tarafının üstüne yatıyor. Yorgun gibi hasta gibi gözüküyor. Biraz uyumak istediğini söylüyor. (Bu arada gerçekte annem soğuk algınlığı geçirdi ve biraz yaşı var, ben sürekli anneme bir şey olursa diye korktum hep, genel olarak da annemi kaybetmekten korkan biriyim) sonra benim elimde köpek taşıma kafesi var. Sahiplenmiş miyim satın mı almışım hatırlamıyorum , siyah yavru bir köpek var içinde. Öyle sevimli güzel ki, siyah kıvırcık tüyleri. Bir an da kafesin kapağını açtım, yavru köpek atlattı. Yalanıyor gibi beni sevin der gibi davranıyor. Uyandım. Ama annemin hali içimi daralttı uyandıktan sonra. Hayr olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Yorum: Rüyada hasta olan anneyi görmek

arifselim
Annen açısından her türlü hayırla tabir edilir. Rahat etmek, huzurlu olmak ve dinlenmek istediğine işaret eder. Sevimli köpek ise iyi değildir ve rüya sahibinin canını sıkacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorumlanır. Yinede rüyanın hayrını dilemek yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

Sblslv
Hayır olsun, rüyamda annemin ve babamın gençliğini gördüm. Eski divanda oturuyorlar ve sürekli gülüşüyorlar. Babam 10 yıl önce vefat etti ve annem de yatalak hasta. Yanlarına gidiyorum, bu divandan bizde de vardı hatırlıyor musunuz diyorum. Aaa siz zaten üzerinde otıruyorsunuz diyorum. İkisi de hep gülüşüyor ama. Babam, sana ufakken hep savaş oyuncakları alırdım, savaşmayı çok severdin diyor. Çocukluğumu hatırlıyor diyorum soru sormak istiyorum ama terslemesinden korkup vazgeçiyorum. Tavanda pervane görüyorum. Babamın cümlesi bittiği an pervane de duruyor. Bakışıp gülüşüyorlardı hep.Hayır olsun, yorumlarsanız çok sevinirim, Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Halat görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Allah rahmet eylesin ve şifalar versin. Gördüğün rüyan hayırlıdır ancak bundan çok özel manalar çıkaramayız. Baban için dualarda bulun ve anneni razı etmeye çalış. Uzun yıllar geçse de vefat eden bir yakını görmek genellikle dua beklemesi anlamında yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olacağının söylenmesi

rüyada ölmüş anneyi hasta görmek, rüyada olmus anneyi hasta olarak gormek, rüyada hasta olan anneyi görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada hayvanlara işkence etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hasta olan anneyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.