Anasayfa
13 Mart 2022, 3:40
missa1
Abone

Medyum sitesinden aldığım para caiz mi?

Medyum sitesinden aldığım para caiz mi?

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm ben bir web tasarımcıyım. Geçenlerde bir medyum sitesi yaptım ben sadece müşterimin sitesini yaptım sitede yaptığı iş kendini ilgilendirir değil mi? yani ne bileyim büyü müyü yaparsa ben günahına ortak olur muyum sitesine faydamın dokunduğu için?

Okudunuz mu?  Allah Kimseye Kaldıramacağı Kadar Yük Vermez Sözü Doğrudur

Yorum: Medyum sitesinden aldığım para caiz mi?

arifselim
Aleykum selam. Bir şey haramsa o şeye vasıta olmak da haramdır. Örneğin bir iş yerin var ve kiraya vereceksen haram bir iş yapacak olan kişiye kiraya vermek de caiz değildir. Bu mesleğini de açık bir şekilde haram işleyecek birisinin işine vesile yapmamalısın. Günümüzde özellikle bilgisayar programcılığı yapan insanlar günümüzde bu tür sorunlarla daha çok karşılaşmaktadırlar. Bizim prensibimiz harama vesile olan hiç bir işe bizim destek olmamamız ve asla o işi yapmamamız olmalıdır.

Bu kategoride yer alan Yarı çıplak dua okunur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Medyum sitesinden aldığım para caiz mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.