Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:33
missa1
Abone

Babamla bayramlaşmak gelmiyor içimden

Babamla bayramlaşmak gelmiyor içimden

Kayıtsız Üye
Ben 38 yasinda Bi Bayanim 4 Cocugum var Esim ve Cocuklarimls Babamla Ayni evde oturuyoruz.Babam Sürekli Anneme küfürker ediyor Esimin yanindada ediyor ve benide Asagiliyor bir kerede dövdü beni üstelikte Cocuklarimin yaninda ve Yarin Bayram Babamla Bayramlasmak gelmiyor icimden tiksiniyorum Babamdan Anneme yaprtigi küfürlerden dolayi.Allah icimi biliyor ben Babamdan Sevgi görmedim cocuklarimin yaninda banada vurmasi çok Agir geldi Bayramlasmiycam Babamla Günaha girermiyim ama Görüyor niçin Bayramlasmayacagimi.
Ne diyor Tafsiye ediyorsumuz bana icimden gelmedilce neden Bayramlasim
??????????????????????

Okudunuz mu?  Şirk içeren şiirler

Yorum: Babamla bayramlaşmak gelmiyor içimden

Tevbe
Size burada Allahtan korkusuna kimse kötülüğe kötülük ile cevap verin tavsiyesinde bulunamaz. Ancak sizin yerinizde olsam ben bu mübarek bayram sabahı gider elini öper bayramlaşırım ve ona tatlı dil iyi nasihatte bulunurum. Sonrası için eşinizin ve kendinizin bileceği bir konu. Ancak bir kere daha denemek hiç bir şey eksiltmez sizden. Mevlam babanıza hidayet buyursun, sizin ve ailenizin de çektiği sıkıntıların mükafatını kat kat versin inşaAllah.

Okudunuz mu?  Dükkanım için bereket duası

Yorum: Babamla bayramlaşmak gelmiyor içimden

Kayıtsız Üye
😢😢😢😢😢Bayramlastim ama icimden geldi için değil Allah Razi olmaz diye Allah için Bayramlastim ve Babam hala Gaddar küfür dolu konusmak onunla hiç fayda etmiyor ben anlamiyorum onu artik Namaz kiliyor Kuran okuyor ve öyle küfürler ediyorki aklim beynim duruyor gereksiz yere hemde hiç yoktan.Icimde hep bir burukluk Eksiklik var baskalarinin Babalarini görünce imreniyorum Hanimlarina Davranislarini falan benim Annem çok cekti Babamdan bir onada çok üzülüyorum hemde çok belli etmesem bile😢😢😢Tek tesselim Allahima Sükür Esim Cocuklarim Esim Cocuklarina çok iyi Sevgi dolu ben Babamdan görmedim hiç o Yüzden hem Seviniyorum çok hemde Gözlerim doluyor.Bundan sonra Babamin degisiceginide hiç sanmiyorum.
Allah’a Emanet olun tkr iyi Bayramlar

Bu kategoride yer alan Banyoda ve tuvalette zikretmek, Estağfurullah demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babamla bayramlaşmak gelmiyor içimden Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.