Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:33
missa1
Abone

Evlenince sevgiliyken yapılan günahlar silinir mi

Evlenince sevgiliyken yapılan günahlar silinir mi

Kayıtsız Üye
Arkadaşım sevgilisine açık resimlerini atıyor. Ona günah olduğunu söylediğimde sevgili olduğum kişiyle evlenince o günahlar silinecek diyor.. Bu doğru mu?


Yorum: Evlenince sevgiliyken yapılan günahlar silinir mi

bbgbbg
Silinir mi silinmez mi olayına pek girmeye gerek yok aslında.Arkadaşınız sevgilisiyle evlenene kadar yaşayacağının garantisi mi almış ? Eğer böyle bir garantisi varsa yapabilir.Ama yoksa ki ecelin ne zaman geleceğini Rabbim bilir ozaman günahlarına dikkat etsin.Sevgili olmak caiz değil ki bir kere fotoğraf atması caiz olsun.Yani bu biraz şeye benziyor.Alkol içelim sarhoşluğumuz geçince günahlarımız silinir zaten.Halbuki günahların silinmesi tövbeyle olur.Ancak ilerde tövbe ederim diyip şimdiden günahlara girmekte akıl karı bir olay değil.Yukarıda söylediğim gibi ölümün ne zaman geleceği belli olmaz.Allahu Teala muhafaza arkadaşınız hem kendisi hemde sevdiği kişinin zinakar olarak ahirete gitmemesi için dikkatli olmalı.

Okudunuz mu?  İzinsiz ses kaydı dinlemek caiz mi

Yorum: Evlenince sevgiliyken yapılan günahlar silinir mi

1393mk
< Arkadaşınız sevgilisiyle evlenene kadar yaşayacağının garantisi mi almış ? Eğer böyle bir garantisi varsa yapabilir. >
evlilik günahları silmez, böyle bir garantisi olsa dahi yapamaz.

< Sevgili olmak caiz değil ki bir kere fotoğraf atması caiz olsun. >
Gel de anlat bu pisliklere. Attığı fotoğraflar da çıplak fotoğrafları. Fotoğrafları internete düşsün de görsün bakalım.

Okudunuz mu?  Habis Ruhların ve Cinlerin Şerrinden Korunmak İçin Ne Yapılmalı ve Ne Okunmalıdır?

Yorum: Evlenince sevgiliyken yapılan günahlar silinir mi

capscroll
İslam’da böyle bir şeyin yeri asla ve asla yoktur, ona kalırsa herkes ilişkisinin başlarında ‘Evleneceğiz, sonsuza kadar beraberiz, bizi ölüm bile ayıramaz, sonsuza kadar mutluyuz’ Diyor, ama 1 Hafta sonra görüyoruz ki ‘Allah belasını versin, Allah onu lanetlesin, hayatımı yıktı, ömrümü bitirdi, onun yüzüne alkolik müptezel oldum, aynısını görsün, bu günahlarımın sorumlusu o, ahirette görüşeceğiz’ Gibisinden ağıtlar yakıyor. Kaldı ki bunlar evliliklerini dünden ilan etmiş… Acaba bir gün başkasıyla evlenip çocukları olduğunda bu günleri hatırladıklarında ne gibi hisse kapılacaklar?

Bu kategoride yer alan Arapça fiil çekimleri arıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenince sevgiliyken yapılan günahlar silinir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.