Anasayfa
29 Haziran 2022, 22:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gizlice bir yere gitmek

Rüyada gizlice bir yere gitmek

Kayıtsız Üye
Merhaba mumsema. Ben ilk rüyamda akşam üzeri ailemden gizli olarak Hacıbayram camisine gidiyordum güneş batmak üzere olduğu bir vakitti. Sonra bir kaç otobüs hızlı hızlı gidiyordu ve kavşaktan da hızlı dönüyorlardı ama devrilmekten son anda kurtuluyorlardı en son bir tane körüklü otobüs de hızlı bir şekilde kavşaktan dönerken devrildi ben telaşla yardım etmek için otobüsün kapısına yanaştığımda babamın orda olduğunu gördüm durumu gayet iyiydi sonra babamı aldım ve eve döndük. Bunun tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Havlu görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada gizlice bir yere gitmek

arifselim
Merhaba. Rüyan bir bütün olarak yorumlandığında çok zor ve çok sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, bu sıkıntılardan aile bireylerinin de etkileneceğine işaret eder. Ancak sonu hayırlı olacağı anlamında tabir edilir. Otobüsü bu şekilde görmek kötü olsa da babanın iyi durumda olması sonu hayırlı olan ama zor geçecek olan bir dönemin habercisidir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gün batımı görmek

rüyada başka bir yere gitmek, rüyada gizlice bir yere gitmek

Bu kategoride yer alan Rüyada gökten beyaz bir ışık inmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gizlice bir yere gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.