Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Cenabetken kaza yapmak

Cenabetken kaza yapmak

bilinmeyenx
Selam arkadaşlar ben bu bayramda rüyalandim ve misafir evindeydim bayada kalabalikti ev ama bir şekilde aldim abdest ve o aksam bidaha rüyalandim busefer alamadim boy abdestini ve yola çiktik baya gittik ve eve yaklasirken kaza yaptik kimsede fiziksel olarak hasar yok ama arabalarda hasar var ben kendimi çok kötü hissediyorum benim yüzümdenmi oldu cenabetim diye.

Okudunuz mu?  Birden içimde bir korku hissediyorum bunun cinlerle veya şeytanla alakası var mı?

Yorum: Cenabetken kazs yapmak

arifselim
Aleykum selam. Utanılmaya layık olan ve üstümüzde en çok hakkı olan hiç şüphesiz bizi yaratan rabbimizdir. Bu şekilde kalman haramdır caiz değildir. Meydana gelen hasar veya kazaların cünüplükten olduğunu biz söyleyemeyiz. Bunu ancak Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Yemin keffareti nedir ve nasıl verilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cenabetken kaza yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.