Anasayfa
29 Ocak 2023, 10:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eşinin ailesini görmek

Rüyada eşinin ailesini görmek

Derya78
Hocam selamün aleyküm. Eşimin ailesi normalde benle konuşmuyorlar eşinle de aram pek iyi değil. Rüyamda eşimi ve ailesini görüyorum eşim divan da oturuyor ablaları da koltukta etrafında sofra kürüyorlar ona bana ekmek getir dediler gittim tahtadan derin kiler gibi bişeyin içinde arıyorum bir sürü poşet vardı boş sonra ekmeği buldum götürdüm eşim bakmadı sen bulana kadar yedi o diyorlar.sonra bir görümcem var kapalı normalde açık görüyorum makyajlı saçları yapılı bana düzelirsiniz bizde neler yaşadık elimle diyor bende sen gibi güzel olsam eşimde benim peşimden Koşar diyorum sonra çıkıyorum holde tek bir kanepe var kaynanam arkası dönük yatıyor bende kanepenin ucuna oturdum sonra döndü kaynanam sımsıkı sarıldı bana hayır olsun insAllah

Okudunuz mu?  Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek

Yorum: Rüyada eşinin ailesini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için güzel ve hayırlı anlamdadır. Sıkıntıları olanın kurtulmasına, hasta olanın şifa bulmasına ve zor bir dönemi geride bırakacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek görmek (İmam Nablusi)

rüyada eşinin ailesini görmek, rüyada eşinin ailesini görmek ne anlama gelir, rüyada kocanın ailesini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada evli birini bekar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşinin ailesini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.