Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kursa Gitmek

Rüyada Kursa Gitmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Yaz tatilindeyiz ve ben kursa yazıldım, kursun ise ilk günü. Kursa gittim. Bir tane toplanma yeri ayarlamışlar, ondan sonra da sınıfa geçeceğiz. Neyse, o toplanma yerine gittim. Toplanma yerinin bulunduğu odadan içeri girdim. Oda isen bembeyaz, yukarı doğru çıkan oturanlar var. Yani bir nevi TBMM gibi ama her şey beyaz.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaya görmek (İmam Nablusi)

Neyse sonra herkes toplanıyor, öğretmenler falan geliyor. Birazcık takılıyorum orada ve telefonumda gezinirken bir reklama rastlıyorum, sanırım bir yazılım reklamı idi ( ama olmayabilir. ). Neyse, o reklamda ismi etiketlenmiş gibi ise benim sevdiğim kızın erkek bir arkadaşıydı, yani sevgili olmayan erkek arkadaştan bahsediyorum, normal bir arkadaşı. Neyse, ben onun ismini, onun eğitim verdiğini görünce şaşırıyorum. Ondan sonra telefonu kapatıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada eve kuş girmesi ne anlama gelir?

Ondan sonra ders iptal oluyor, öğretmenler dersi iptal ediyorlar. Sanırım bir öğrenci gelmedi diye ama emin değilim yine de. Oradaki herkes dağılıyor ve evine gidiyor, ben de orada hayal kırıklığı yaşamış gibi bekliyorum ve yanıma benim bilgisayar öğretmenim geliyor ve benim omzuma kolunu atarak beraber yürüyoruz. Orada bulunduğum mekandan çıkarken, mekan okula dönüşüyor. Neyse, okulun kapısından çıkıyoruz, öğretmenin kolu hâlâ omzumda ve çıktıktan sonra, yaz tatili olmasına rağmen diğer öğretmenleri de görüyorum, Çardakta oturuyorlar, ikisi hariç. O ikisi ise tarih öğretmeni ve birbirleri ile taş savaşı yapıyorlar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaplan görmek (İmam Nablusi)

Aralarından sadece kamyon gibi bir şey var ve bunu yaparken eğleniyorlar. Neyse, bilgisayar öğretmenim kolunu omzumdan çekiyor ve ben de gitmeye başlıyorum. O taş savaşı yapan öğretmenlerin oradan geçmek zorundayım. Çünkü okulun tek çıkış yeri orası. Neyse, gidiyorum temkinli bir şekilde ve geçmeye çalışıyorum, aslında geçiyorum da ama geçerken az kalsın birkaç tane taş bana isabet ediyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

Rüyanın bu kadarını hatırlıyorum. Bu arada arka fonda o civarlarda görmediğim birisi dramatik bir müzik çalıyordu, yavaş ve viyolensal bir şekilde. Yani kısacası arka planda film müziği de çalıyor diyebiliriz. ( Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler. )

Okudunuz mu?  Rüyada Karnıbahar görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kursa Gitmek

arifselim
Aleykum selam. Hayattan çok etkilenen ve çok duygusal bir yapıya sahip olduğunun göstergesidir. Rüya sahibinin yeni bir döneme girdiğine, yeni projeler ve hedefler belirlediğine ve sevineceği hareketli bir dönemden geçeceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kursa Gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.