Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Aklımdaki kişi kaderimde var mı

Aklımdaki kişi kaderimde var mı

Kayıtsız Üye
Ben uyumadan evvel gusül abdestli sekilde Mülk süresi 14. Ayeti 900 kere okuyup sağıma yatıp zikir çekip niyetlendim Allah’ım aklımdaki kişi kaderimde var mı diye çok merak ediyorum kaderimde ise bana yol göster diye dua ettim tam gece 3 gibi uyandım uyanırken rüyamda ben sevdiğim kişinin yatağında yım annesinde bana ait kanlı bir beyaz çarşafı yıkıyor bende yardım edeyim mi dedim o da yok sen dinlen dedi yanımdaydı şimdi rüyam yorumlanmalı mi yoksa benim merak ettiğim konunun haberimidir bu rüya yardımcı olursanız sevinirim.simdiden teşekkürler.ha birde eğer yorumlanmali ise ne dersiniz acaba.

Okudunuz mu?  Annem rüyasında beni görmüş

Yorum: Aklımdaki kişi kaderimde var mı

arifselim
Selamun aleykum. Aklında olan kişinin senin kaderin olur diye bir şey yoktur. Bu şekilde bu ayeti okuyarak bu duaları yaparak rüyada işaret dilemek şeklide dinimizde yoktur. Rüyada Allah dilerse gösterir yada göstermez bunu asla bilemeyiz. Size tavsiyemiz böyle şeylerle uğraşmak yerine Allah’tan sadece hayırlısını dileyin bu en güzeli ve en doğrusu olur.

Okudunuz mu?  Rüyada ablamın saçımı kesmesi

sevdiğim kişiyi kaderim dir diye ayetvarmi

Bu kategoride yer alan Arefe günü görülen rüya başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklımdaki kişi kaderimde var mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.