Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada beyaz tülbent görmek

Rüyada beyaz tülbent görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hayırlı günler ben rüyamda çöl gibi bir yerdeyim ve çok sıcak sağımda ve ve solumda bir sürü insan var ekmek yapıyorlar basimdada siyah bir tülbent var sıcak ve basimdaki tülbent den dolayı icimdede sıkıntı var beni rahatsız ediyor bende o insanların arasından geçip gidiyorum epey gittikten sonra tepe gibi bir yere varıyorum bir ses var görüntü yok bana buyuk beyaz bir tülbent veriyor al bunu tak diyor bende başımdaki siyah tülbenti çıkarıyorum ve beyazı takıyorum onu takınca içimdeki ve güneşin sıcaklığından ötürü oluşan sıkıntı daralma hissi geçiyor bir ferahlık ve huzur geliyorsonra uyanınca da o ferahlık hissi devam ediyor.Ruyami yorumlarsaniz sevinirim şimdiden Allah razı olsun hakkınızı helal edin hayırlı gunler

Okudunuz mu?  Rüyada Babanın çamura batması

Yorum: Rüyada beyaz tülbent görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin sıkıntılı ve bunaltıcı şeylerden, ortamlardan ve kişilerden kurtulacağına, iffetine çok dikkat edeceğine ve bekar ise hayırlı bir evlilik yapacağına işaret olarak yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada beyaz tülbent görmek

Acer
Rüyamda babannem aslında öldü kendisi ve amcam top şeklinde sarılmış olan(kumaşçılarda sarılı olduğu gibi)bir topu beyaz bir topu da kırmızı olan tülbent toplarının başındalar ama sanki onlar bana kesip verecekler gibi ama sadece topların başında dururken ben uyandım.ondan önce mi yoksa uyandım tekrar uyudum yeni bir rüya mu gördüm bilmiyorum önceki rüyamda da bizim evde kalabalık var aile sakinleri o arada sevdiğim adam görüyorum elinde sanki benim ona verdiğim kırmızı ama değilim renginden bişey var o başka odaya geçiyor tam o sırada onun bir erkek arkadaşı da elinde benim üniversite yıllarında giydiğim yeşil bir kazak var onunla ne konuştuk bilmiyorum ama güzel bir diyalog geçiyor sonra onu gönderiyorum benim sevdiğim adam biz de kalıyor o sırada kızkardeşim seninki nerede diyor ben de odada diyorum…daha uzun birsürü şey var ama bu kadarını hatırlıyorum.yorumlar mısınız şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek

Teşekkür ederim ” bu arada sevdiğim adamla mı evlilik olacak yoksa onun olmayacağı belli değil mi bunu sormamın sebebi rüyamda daha doğrusu hep onu görüyorum rüyalarımda ondan soruyorum ona kırmızı bir şey vermem ve özellikle yeşil kazak görmemden bu anlamı çıkarabilir miyiz şimdiden teşekkürler:)

Okudunuz mu?  Rüyada bilek güreşi yapmak

Yorum: Rüyada beyaz tülbent görmek

Tohat
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşAllah. Senden ve yakınlarından bir beklenti içerisinde olabilir. Onun için sadaka verebilir, dualar edebilirsiniz. Bunun yani sıra bu rüya özlem olarak da tabir edilir. Geçmişe v roma duyduğun özlemden dolayı olduğu da kabul edilmektedir.
İkinci rüyanın tabiri ise, rüyandaki kalabalık gerçek yaşamında bulunacağın bir kalabalığa bir meclis, nişan, düğün gibi bir yere bu kalabalığın evinde olması evinde bereketin çoğalacağına ve kısmetinin açılacağı dünya evine girme durumu yaşayabileceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada bahçe bellemek

Rüyada Tülbent, Rüyada kırmızı ve beyaz tülbent görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada beyaz tülbent görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.