Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Uykudan kalkmak görmek

Rüyada Uykudan kalkmak görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; evde yatıyorum ama yattığım evi bilmiyorum. Sadece çok karanlık ve saat sanırım 4 sularıydı. Annem ve de kardeşim var. Ben uyanıyorum. Annemi görüyorum ve annem temizlik yapıyor, gece vakti. Bir yandan temizlik yaparken söyleniyor, kızıyor sanırım bize ama neden kızıyor bilmiyorum. Neyse, yataktan kalkıyorum, yani uyanıp kalkıyorum ve önümde bir köpek beni sevinçle karşılıyor. Köpek beyaz ve o kadar büyük değil. Belki 1 yaşında. Neyse, köpek yanıma geliyor. Onu seviyorum, okşuyorum ve oradan annem bana sen anca köpek sev! Diyor. Sonra ben tuvalete gidiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada tırmanarak duvara çıkmak

Ondan sonra geliyorum ve tekrar yatmak için hazırlanıyorum derken köpek benim yatakta yatıyor. İlk başta onu göremiyorum ve yorganına kaldırdığımda, köpekte aniden kalkıyor ve sonra tekrar yatırıyorum köpeği ve üstünü yorgan ile örtüyorum. Yarısına kadar örtüyorum ve daha sonra diğer yarısını da kendisi örtüyor, sırtını hareket ettirerek.

Neyse, sonra ben çıkıyorum, evden ayrılıyorum. Bu arada annem temizlik yaparken masa gibi bir şeyin üstünde onun telefonu var ve film veya dizi gibi bir şey açık. Ayrıca ben uyandıktan sonra kardeşimde uyanıyor.

Neyse, sonra ben evden ayrılıyorum ve babaannemlere gidiyorum, gitmek içinse ufak bir köprüden geçmek gerekiyor. Köprüden geçiyorum ve arkamda şüpheli olarak gördüğüm tanımadığım bir adam var ve köprüden geçene kadar sürekli arkama bakıyorum. Neyse geçiyorum köprüden ve babaannemlerin bulunduğu apartmanın bahçeleri inanılmaz büyüklükte çiçekler açmış. Neyse, apartmana iki giriş var ve arkadan girmiyorum ve ön tarafa doğru ilerlerken Ay’ı görüyorum. Normalde dolunay olması gerekirken Ay, 5 parçaya bölünmüş ve beş parçadan en büyük kısmı orta tarafta, küçük parçalar ise Ay’ın kuzey batı- güney batı- kuzey doğu ve güneydoğusunda yer alıyordu. Ay’a dikkatli bir şekilde baktım ve çok güzel olduğuna karar verdim, biraz izleme fırsatım oldu.

Okudunuz mu?  Rüyada tavuklu pilav yemek

Sonra önüne bir bulut geçti. O bulut geçmeden saniyeler önce ay birleşmeye başladı ve sanki üstüne asteroid düşmüş gibi çok fazla parladı. Üstümde yarıklar oluştu ve o yarıklarda, hani bir gezegene büyükçe bir asteroid düşer, ondan sonra yavaş yavaş o asteroidin ateşi tüm gezegeni sararya, işte tam da öyle oldu ama tam bir şekilde sarmayıp, yarıklar diğer bir adıyla damarlar oluşturup öyle sardı.

Okudunuz mu?  Rüyada tavan akması

Ondan sonra bulut geçti bulut gerçekleşirken ve sonra bulut önünden çekilirken Ay’ın, Ay normal halini aldı ve dahada büyüdü, artık tam bir dolunaydı. Bende bunu kameraya çekmeye çalıştım ve bu olay gerçekleşirken daha sabahtı ve evin hemen yanında, dışarıda izliyordum. Arkamdan pşşşt, pşşşt vs. Gibi sesler geliyordu ve bende onlarla dalga geçmek amacıyla bende onlara aynı sesleri veriyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada Tavşan Görmek

Bu olay bittikten sonra eve girecekken mekan değişikliğine uğradım ve artık dedemin emlak dükkanına gelmiştim. Gariptir ki bir tane kapısı olmasına rağmen gerçekte, rüyada birden fazla kapısı vardı ve ben kapılardan değil gizli bir yerden girmiştim sanki. Kapılardan birisi oldukça büyük bir garaj kapısı gibiydi ve tüm kapılar arasında sadece o açıktı. Ondan sonra etrafımda birkaç tane fazladan ayna vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada tesbih görmek

Sonra benim içeride olduğumu gören birkaç kişi oldu ama bu kişiler dükkan sahibinin torunu olduğunu biliyorlardı. Ondan sonra dükkana doğru gelen iki kişi gördüm. Gerçek hayatta hiç tanımama rağmen o kişileri, rüyamda gayet iyi tanıyordum. Onlar dükkana gelirken kapıyı açtım ve bana oha bu ne hız, biz sadece dükkanda mısın? Diye bakacaktık dedi ve yanındaki de olsun olsun böyle iyi oldu, sabah sabah uğradık. Dedi. Tabi bu kişilerin bir tanesi YouTube platformunda eğitici videolar çekiyor. Yanındaki kişiyi işe bilmiyorum, Asya taraflarındandı ve gözeleri çekikti, ayrıca dilimizi çok iyi konuşuyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada tahta üzerinde oturmak

Bu iki kişi geldikten sonra dükkana öğretmenlerim gelmeye başladı. Dükkanın içinde top sektiriyorlardı. Matematik öğretmeni geldi ve bize yavaş yavaş bir yerleri kıracaksınız şimdi dedi. Gerçek hayatta olsak bu cümleyi kullanmazdı. Ya hiç ses çıkarmazdı ya da biraz daha sert bir tavırla, örneğin yavaş kıracaksın derdi. Neyse, rüya ondan sonra son buldu.
( Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız minnettar olurum, şimdiden teşekkürler. )

Okudunuz mu?  Rüyada tek ayağı üzerinde düşmeden dönmek

Yorum: Rüyada Uykudan kalkmak görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hayatında bazı değişiklikler yapacağına ve canını sıkan şeyleri terkedeceğine işaret olarak kabul edilir. Özellikle de arkadaş çevresinden canını sıkan kimselerden artık uzaklaşacağına tabir edilir. Ayrıca rüya sahinin gergin ve stresli bir dönemden geçeceği anlamına da yorumlanır. Doğrusu bu şekilde bu kadar berrak hatırlaman gerçekten çok garip bir durumdur. Daima rüyalarının hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada uyanmak

byza00
İstihare rüyamda uyanıyordum ve gün geçirip tekrar uyuyor ve tekrar uyanıyordum. istihare niyetim görüştüğüm kişiyle evliliğimizin gerçekten hayırlı olup olmamasıydı.
uyanır uyanmaz kendimi bir sofrada buldum. boş bir masaydı. ablam telefonda biriyle konuşuyordu birinin beni istediğini söylüyorlardı ve o kişiyle beni tanıştıracaklarını konuşuyorlardı bende kuzenlerime dönüp onları azarlıyordum çünkü aklımda ki kişiyi hatırlıyordum ve onu anlatamıyordum.
azarladıktan sonra gözlerimi kolumla silerken kolumda 4 kirpiğimin düştüğünü gördüm. bu kirpiklerimi o kişilere gösteriyordum.
sonrasında etli bir yemek yaptım ve tekrar uykuya daldım uyandığımda ise tencere yerine küçük beyaz bir tabakta biraz et ve suyu kalmış etrafıma bakıp ”beni neden uyandırmadınız” diyordum cevap veren yoktu. ”yemekten neden yemediniz” diye tekrar soruyordum istemedik diyorlardı. birine az kalan eti tattırdığımda mahmur olan gözleri açıldı.
sonra kendimi başka bir masada gördüm geceydi. cam kafeste hamamböcekleri dolaşıyordu yanımdakilere gösteriyordum.
hamamböceklerinden sonra büyüklüğü insan bir çocuk kadar olan yeşil bir böcek cam kafeste gözüküp bana bakarken tiksintiden sıçrayarak uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın erkeğin elini tutmak ve gezmek

İStihare rüyası olduğundan buraya, size sorma gereği duydum. cevaplarsanız gerçekten çok sevinirim. hayırlı günler.


Yorum: Rüyada Uykudan kalkmak görmek

Tohat
Rüyanda görüp anlattığın olayların istihareeyi yorumlamak için yeterli bir özellik göstermez. Hatta buna başvurulmaz. Uyanırkenki hisse önem verilmesi tavsiye edilmiştir. Örneğin uyandığında tiksinerek uyandığın ve bu içinde olumsuz, kötü veya huzursuz bir hisse kapılmış olduğunu fark etmişsen rüyanın ve niyetinin hakkında hayırlı olmadığını gösterir. Bu yedi defa tekrarlaman ve çoğunluğa göre hareket etmen gerekir. Ayrıca bilmelisin ki istihareden önce istişare daha efdal kabul edilmiştir. Önce istişareyi tatbik etmen önerisiyle. Allah doğrusunu bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Uykudan kalkmak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.