Anasayfa
12 Nisan 2023, 11:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada vücuttan kurt çıkartmak

Rüyada vücuttan kurt çıkartmak

Kayıtsız Üye
tam olarak yerini hatırlamıyorum ama karın bölgem civarında yarık görüyorum 1 tane kurt hareket ediyor içeride. sanırım yanımda kız kardeşim var çıkartmasını söylüyorum kurtu ama çıkartmıyor ısrar etmeme rağmen çıkartmıyor. ben elimi atıyorum çıkartmak için yarığın kurt dolu olduğunu görüyorum. tabi biraz korkuyorum hepsini hareket eder şekilde görünce . başlıyorum kurtları çıkartmaya ama çok fazla kurt var. bir el devreye giriyor yüzü gözükmüyor sadece el bütün kurtları temizliyor ve uyanıyorum 1 dk sonra alarm çalıyor.


Yorum: Rüyada vücuttan kurt çıkartmak

arifselim
Çok güzel ve çok hayırlı rüyalardandır. Rüya sahibine gerek dili ile ve gerekse çeşitli şekillerde sıkıntı veren ve rahatsızlık veren kişilerden kurtulacağına tabir edilir. Aynı zamanda birinden de destek alacağına ve daha çok rahat edeceğine yorumlanır. Sende rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada vücuttan kurt çıkartmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam
Rüyamda görümcemle beraber(hafızdır) iki katlı ahşap bir evdeydik.Bereket duası yapmak üzre evin üst katında bir sürü insan toplamıştık. Ortada bir tepsi vardı , tepsinin içindeki tabaklarda(tabaklar kristaldi) bir sürü süslü süslü kesilmiş meyve vardı.(Ben onları başta şeker sanmıştım). Görümcem bereket duası olarak Rahman suresini okumaya başladı "Şimdi Rabbinizin hangi nimetlerini yalanlıyorsunuz?" Mealinde ki tekrarlanan ayete gelince okuyamadı, sıkıldı , terledi. O ayeti ve tekrarlarını ben okudum geri kalan ayetleri ise görümcem okudu. Rahman Suresini okuduktan sonra evin bahçesine doğru inmeye başladık merdivenlerde ayağımda bir çıban olduğunu farkettim.Çıbanı bir kez sıktım içinden beyaz kurtçuklar ve güve kelebeği çıktı, ikinci ve üçüncü sıktığımda da aynısı oldu. Sonra ayağımın içinde bir sertlik sezdim ve iyice sıktım içinde büyü olan bir muska çıktı incecik dürülmüştü.(başında lâ ile başlayan bir şey yazıyordu) Bu büyü insanı içten içe tüketen bir büyü imiş. Bunun üzerine ben korktum ve görümcem de bana büyü yapmak için muskaya ihtiyaç olmadığını uzaktanda yapılabildiğini söyledi.
Cevapladığınız için Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni bir eve taşınmak

Yorum: Rüyada vücuttan kurt çıkartmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Oldukça etkili ve tesirli bir rüya. Olumsuz yanlar varmış gibi görünse de aslında hayırlı gelişmelere kapı aralanacağına işaret eden bir rüyadır. Rüyanızda da yaptığınız bereket duası hayatınızda da etkili olacak ve bolluk içinde bereket içinde bir ömür geçireceksiniz. Kazancınız helal olacak ve siz de buna önem verip işlerinizi yapmaya özen göstereceksiniz. Bir kısım tabirciler de ticarete atılmak şeklinde yorumlarlar. En iyisini bir tek Allah bilir tabiki.


Kayıtsız Üye
Bu gece rüyamda küçük oğlumun başında bit varmı diye kontrol ediyordum. Saçlarının dibine bakarken sağ kulağının üst kısmında yani kafasında şişkin bir damar vardı. Üzerinde bene benzeyen bir siyah şişkinlik vardı. Tırnağımla kaşıdım hareket etti sonra tırnaklarımla tuttum çektim yaklaşık 25 santim kadar bir solucan çıkarttım hareket ediyordu. Oğlumun canı hiç yanmadı , lavabonun içinde öldürdüm solucanı rengi kahverengiydi. Kanı siyah. Neye yorulmaya biliriz? Saygılar

Okudunuz mu?  Rüyada Yaşlı Kadın Görmek (imam nablusi)

Tohat
Karşınıza çıkabilecek engel veya sorunlara farklı bir bakış açısıyla bakacak ve daha kolay pratik bir şekilde halletme yoluna gidebileceğinize bu vesile ile hayat neşeniz ve anlayışınız daha olumlu olacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda içimde ve üzerimde küçük kurtçuk ve fare varmış, evimden birkaç mahalle uzaklaşıp bir balkonda üzerimi silkiyordum ve sinirlendikçe onların döküldüğünü görüyordum,fareyi direk görmedim,ama vücudumun içinde olduğunu hissediyordum,iğreniyordum ama korkmuyordum,silkelendikçe hepsinden kurtulacağuma dair içimde bir umut vardı sanki.


arifselim
Rüya sahibinin çevresinde ve adeta ona yapışmış asalak ve rahatsızlık veren birilerinin olduğu anlamındadır. Bu hastalıkta olabilir. Ama bunların farkına varmaya ve kurtulacağına dair bir işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dudağım da beni çok rahatsız eden bir uçuk varmış yeri de çok aciyormus eşimle evde otururken o ucuktan çok uzun kurt çıkardım önce elimde tutamadım onları evin içine yayılacak die çok korktum bir tane çıkarmama rağmen elimde bir kaç tane daha var o kurtlardan eşimin yardımıyla iki tane poşet içine koyduk kurtlari ama baya uzundu kurtlar hocam

Okudunuz mu?  Rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek

Tohat
Sana nazar eden, kem gözleriyle bakan, iyi niyetli olmayan, zararıyla yakınında olan kimseleri hayatından temelli olarak çıkartacaksın. Doğrusunu bilen Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kafamda ayaklarımda küçük kurtçuklar çıkıyordu ellerimle temizlemeye çalışıyordum ama çok vardı habire çıkıyordu sonra ablamı gördüm kafamdaki kurtları çıkarıyordu ne kadar var diyordu ve ayaklarımda belli oluyordu kafaları derimden gözüküyordu ve ablam bana yardım ediyordu


Tohat
Kurtçuklar, kötü ve art niyetli kişilere tekabül eder. Onları vücudundan çıkartman ise hayatından çıkartarak senden fayda sağlayarak seni sömürmelerine ve kullanmalarına engel olacağın buna son vereceğin anlamına gelir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı Günler
Bir aydır yaşım çok genç olmasına rağmen diz ağrısı çekiyordum doktora gittim ve çok şaşırdı bu yaşta dizimde kıkırdak erimesine. Ağrılarımdan Etkilendim mi bilmiyorum ama rüyamda dizim yine ağrıyor ama bu sefer sivilce olmuş ve sıkıyor birisi bana yardım etmek için içinden büyük siyah kurtlar sonra yavruları çıkıyor. Bense böyle birşeyin olabileceğini bildiğimi söylüyorum şaşırmıyorum hiç. Ama çok gerçekçi bir rüyaydı. Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada yılanın beni sevmesi

Tohat
Hayırlı günler. Allah şifa versin. Dizinin sağlığı ile alakalı olmayan bir rüya olup sana zarar vermek isteyen, senin hakkında olumlu düşünceler taşımadıkları gibi senin kötülüğünü isteyenlerin varlığına ve bunların hayatından çıkarmak için açık bir şekilde içindekileri yüzlerine yansıtıp yapacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kollarımdan kurtların başını gördüm çıkarmaya çalıştım önce yapamadım. Ama sonra birinin baş kısmını kopardım faha sonra diğerini çektim çok büyük yılan gibi bir kurttu. Onu kocaman delikten çıkarttım ancak arkasında kollarımın içinde küçücük karınca yuvası gibi kurtçuklar olduğunu gördüm. Sonra bayağı kurtun döküldüğünü gördüm.hayır olur inşaAllah yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
İçten pazarlıklı, ikiyüzlü, kıskan. çekemeyen ve işlerinde yaptığın her türlü güzel olayda gözü olan kimseleri fark ederek onları çevrende bulundurmamaya çalışacaksın. Bazıları az bazıları fazla zarar verme eğiliminde olsalar bile hepsini uzaklaştırmayı başaracaksın. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba hocam, rüyamda sol avucumun tam ortasında 2 cm lik bir et parçası vardı. incelediğimde bir solucanın kuyruğu olduğunu fark ettim. Çeke çeke çıkarttım çok acımadı. kalındı ve içinin toprak dolu olduğuna emindim. çok korkup şaşırmıştım ve yere atıp ayağımla iyice ezerek öldürdüm. Bunun anlamı nedir acaba. şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Zina ederek orucu bozmak

arifselim
Merhaba. Çok güzel ve hayırlı bir rüyadır. Sana adeta yapışan, rahat vermeyen ve kurtulmak istediğin birisinden kurtulacağına işaret olarak tabir edilir. Onu ezip öldürmek ise ondan tamamen kurtulmak manasında yorumlanır. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar ben rüyamda avcumun içinden kurtçukların çıktığını gördüm bitanesini çıkarttım yerde ölü köpeğe dönüştü öbürüde derimin altında gezininiyordu çıktı onuda çıkarttım o çok büyüktü korktum ama sonunda attım yere sonra ablam gelip onu aldı ablamın kucağında çirkin ve korkunç bir kız çocuğuna dönüştü rüyamı yorarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler


arifselim
Hayırlı günler. Rahatsızlık vermede aşırıya giden, zararlı ve art niyetli bir kimseden kurtulmak için verdiğin mücadeleyi simgeler. Sonunda ise ondan kurtularak rahat etmeye tabir edilir. Yinede bunlar sadece birer rüyadır ve hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Rüyam da balık parçaları bulunun havuza giriyorum havuzdan çıktığımda kalçamın üzerinden bir sürü beyaz kurtçuk çıktığını görüyorum,o beyazları elimle çekip çıkartıyorum.Ama bir tane de büyük et renginde bir tane var onu da çekmeye çalışıyorum çıkartamıyorum canım yanıyor.böyle bir rüyaydı.Yorumlarsanız sevinirim. Hayırdır inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Ya Rahman Ya Rahim Demek

arifselim
Merhaba. Rüyada vücuttan kurt çıkması yada yapışması genellikle aynı şekilde tabir edilir. Bu rüyan iyi ve hayırlıdır. Sana sıkıntı, üzüntü ve stres veren kişilerden kurtulacağına ve zor bir süreçten geçsen bile sonunda rahat edeceğine işaret olarak yorumlanır. Ayrıca rızkına ortak olmaya çalışıp sana bela olan birisi varlığına da işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kafamı karıştırırken et benleri buluyorum sonra bunlardan birinin ben değil içinde siyah bir kurt olan büyük bir sivilce olduğunu farkediyorum.sıkıyorum çıkarmak için zorluyorum sıktıkça içinden uzunca bir şey geliyor sonra tutup çekiyorum.10 cm uzunluğunda bir oyuncak bebek görünümünde cansız vücudu erkek gibi kaslı fakat kadın cinsiyetinde suratı ise yaratık gibi minyatür bir varlık çıkıyor. sanki küçükken bir minik bir oyuncak yemişimde içimde büyümüş kalmış gibi hissettim.çıkardıktan sonra boyunumum inceldiğini ve zarifleştiğini farkedip hem rahatladığım hem görüntüm değişti…eşimle ayrıyız , beni görmek dahi istemiyor yakınlaştığımda hop hop hopluyor uzaklaşmam için.sürekli okuyorum nikahımın üzerine.rüyamın bir arınma veya sıkıntı veren sorunun temizliği olarak mı yorumlamalıyım…


arifselim
Evet aynen o şekilde yorumlamalısın. Sana ciddi manada bela olmuş ve sıkıntıya neden olmuş bir kişiden kurtulacağına ve manen çok hafifleyeceğine tabir edilir. Çünkü vücuttan şekli ne olursa olsun bu tür şeylerin çıkması iyi ve hayırlı olarak yorumlanmıştır. Sende gördüğün rüyanın hayrını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil namaz takkesi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bize misafir geldi esimle birlikte, getirilen yiyecek yada eşyaydı onları yerleştirirken sağ elimin işaret parmağında küçük bir yara varmış , o şeyleri yerleştirirken bir böcek farketmisim ve onu alip atmışım sonra çok zaman geçmiş ve parmağımin yavaş yavaş acımaya başladığını hissedince parmagima baktığımda o yaranın üzerinde atmaya çalıştığım bocegi aslinda parmağıma yapıştığını görmüşüm böcek ordan gitmiyormus. Neredeyse o küçük yaradan etimin içine giricek gibiymiş saplanmış. Güçlükle onu çıkartıp atmışım ve birşeyler olduğunu farketmisim. Parmağımı sıktıkça içinden kurtçuklar çıkıyormuş o kadar çok sıkmışım ki parmağımda delik oluşmuş ve deliğin içinde bir yuva oluştuğunu görmüşüm. Bir sürü çıkarmışım artık acımıyormuş ama hala bir sürü varmış ve nasıl kurtulacagimi bilmiyormuşum. Bir kasenin içine çıkarmışım bütün kurtcukları onlar kasede hareket ediyormuş ve çıkarırken vücudumun başka yerlerine yapışmaya çalışıyormuşlar etrafimada sicriyormus onlarada gidiyomuş ve dikkatli olun diyormuşum ve onları vücudumuzun diğer taraflarına girmesini engelliyormuşuz ama yuva hala varmış. Parmağımı hızlı kasenin içine sallamaya başlamışım ve kurtçuklar daha fazla dökülmeye başlamış ama bu sefer de birleştikçe daha çok büyümüşler kendi kendine çok ilerlerlere ziplamaya başlamışlar ve ben korkup daha fazlasını çıkaramamisim. Ve eşime sorduğumda nerden nasıl oldu geldi bu böcek diye misafirlerle gelirken yolda düştüğünü ve o yiyeceğin üzerine böcek geldiğini ama o böceği zarar vermesin diye attığını söyledi ve demekki gitmemiş böcek dedi. Ve elimdeki delikten, kurtçuk yuvasindan tam anlamiyla kurtulamadan uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Yasin Suresini Okuduğunu Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Kurtçuk görmek sıkıntı veya sorun olarak yorumlanır fakat bunu göz önüne alarak dikkatini ve önlemini daha çok artırman gereken konular olabileceğini hatırlatır. Bu sıkıntı ve sorunu meydana getiren eline iş güç almayan ve kişiye yük olan bir kimse olabileceği gibi geçici bir sağlık sorunu da olabilir. Allah’a dayanmalı ondan yardım istemeli elbette. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm gördüm rüyamı anlatmak istiyorum rüyadan sonra uyku tutmadı iş görüşmesine gidiyorum devlet işi de olabilir girişte kontrol edim Kısaca bakıp öyle geçiriyorlar kontrol esnasında güvenlik görevlisi mi çalışan ı desem sen de bu koku var diyor ve atletimin içine bakıyor senin vücudunu kurt sarmış diyor çıkar alım diyor bazı karın bölgelerini kesiyor İçim den kurtlar dökülüyor ama parmak gibi kalın dökülüyor diğer görevlilere şöyle meyin kurt çıktını diyor yoksa almazlar mülakata söylemiyoruz kimliğimi veriyorum herkes gibi tabi kalabalık görevli senin kimliğinde sorun var giremiyor içeri ne dediysem iflah olmuyor bu işi alamam lazım dedim halde olmaz diyor ve içeri giremiyorum yüksek sesle beddua eder ek ayrılıyor um oradan uyanıyor um nelere dalelettir bu rüyam Allah’ım hayır eylesin amin

Okudunuz mu?  Rüyada Yahudi Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Genel itibari ile yakın veya tanımadığın birinin sana işlerinde ya da hayatında zorluk çıkarması, sana yük olması olarak tabir edilir. Yapmak istediğin konularda zorluklarla karşılaşabilir, sıkıntı görebilirsin. Doğru olduğuna inandığın adımlarından vazgeçmeyip Allah’a tevekkül etmelisin. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
İyi günler, gecende de görmüştüm bunun gibi rüyayı. Bir arkadaşımın kremasını kendime sürüyorum, sonra allerji gibi derim şişti ve içerisinen kurtlar çıkmaya başladı, zaman geçtikçe eller ayak her yerden cıkıyor, ben de arkadaşıma yardım soruyor ve çıkarmaya çalışıyorum, ama arkadaş yardım etmiyor, ben de kendimi çok kötü hissediyor hala çıkarıyorum, ilk onlar beyazdı, şimdi kanımı içtiğinden kırmızı olmuş, her çıkardığım kurtla kendim belki ölürüm diyorum. Doktor arkadaşımı aradım, o dua et dedi, ben de etmeye başladım, bir zaman telefonda birisi aradığını duydum uyandım. Ama hala rüya tesir altındaydım.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir?

Tohat
Hayırlı günler. Her türlü huzursuzluğun yerini huzura bırakacak varsa borçlarını kapatacak, sağlık sorunu varsa son bulacak, manevi bir derdin varsa feraha erecek ve çözüme kavuşacak manasındadır. Ruya görüldüğünün aksine hayırlıdır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba rüyamda vücudumdan sürekli kurtlar çıkıyor bende çıkartıyorum elimle çekip çıkartıyorum ama bitürlü bitmiyor yine çıktı diyip diyip çıkartıyorum beyaz küçük kurtlardı çıkartıp atıyorum sürekli .uyandım o sırada nedir hocam manası acaba cevaplarmısınız


Tohat
Merhaba. Hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Öyleki kişinin maddi manevi, bedeni ruhi tüm sıkıntılarından arınarak tüm olumsuzlukları geride bırakmaya alamet eder. Görülen kurtçuklar bu olumsuzlardır. Dışarı atman ise kendinden uzaklaştırman manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada vücuttan kurt çıkartmak, rüyada vücuttan kurt çıkması, rüyada vücudundan kurt çıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada yamaç uçurum görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada vücuttan kurt çıkartmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.