Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:37
missa09
Abone

Resim dersi almak caiz midir ?

Resim dersi almak caiz midir ?

Collexo
Resime elim yatkın ve bu yüzen resim dersi alıyorum , canlı resmi çizmenin caiz olmadığını bildiğim için daha çok tabiyat resimleri çizsemde derste insan figürleri ve heykellerde yapıyoruz . Kendimi geliştirmek için resim derslerine devam etmek istiyorum gelecekte güzel doğa resimleri yapabilmek . bu caiz midir ?

Okudunuz mu?  Düz lise mezunuyum kuran kursu bitirme belgem var, kuran kursu hocasi olabilirmiyim

Yorum: Resim dersi almak caiz midir ?

mum
İslamda resim yapmak caiz değil, lakin, Öğr. Günümüzde mutlaka resim yapabilen kişilere ihtiyaç duyuyoruz, robot resim yapmak gibi Kitap yazarken ya da gazetelerde bazı karakterlere uygun resimler çizmek gibi.
Elinizden geldiğince mecbur kalmadıkça Canlı resmi yapmamaya çalışın

Bu kategoride yer alan Spartalı kaskı figürlü bileklik takmak caiz mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Resim dersi almak caiz midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.