Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yokuştan aşağı yuvarlanmak

Rüyada yokuştan aşağı yuvarlanmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir arkadaşımla bizim köydeyiz. Ben bir yokuştayım. Arkadaşım da aşağıdan beni izliyor başıma bir iş gelecek mi diye. Karşıdan bir erkek geliyor. Ben tam o sırada düşüp yuvarlanıyorum. Karşıdan gelen yabancı erkek yardım etmeden geçip gidiyor. Arkadaşım koşarak yanıma geliyor ve beni kucağına alıp yukarı taşıyor. Daha sonra birlikte geziyoruz, seyahat dergisi gibi bir şeyleri inceliyoruz. O şekilde uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil parlak süslü kuran görmek

Yorum: Rüyada yokuştan aşağı yuvarlanmak

arifselim
Rüya sahibi için bu rüya sıkıntılar, ciddi sorunlar ve hayatında adeta fırtınaların kopacağı anlamındadır. Hesapta olmayan ve rüya sahibinin canının sıkılacağı şeylerle karşı karşıya kalacağına işaret olarak tabir edilir. Kısaca zorluklar ve uğursuzluklar anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yunus Görmek

rüyada yokuş aşağı yuvarlanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada yıkılan bina ve eski kulübe görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yokuştan aşağı yuvarlanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.