Anasayfa
13 Ağustos 2021, 14:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada stajyer olduğunu görmek

Rüyada stajyer olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Hocam ben öğretmenlik okuyorum rüyamda stajyerlik yapıyordum hemde mezun olduğum ilk okulda yapıyordum sonra orda lise arkadaşlarım vardı konuşuyorduk sarılıyorduk ben sevgilimden ayrıldım gerçek hayatta onlarda biliyor bende rüyada diyordum bilmiyorlar daha demeki sonra birileri beni stajyerlik yaptığım için yıldırmaya çalışıyorlardı bırakmaya çalışıyorlardı ama ben hayır kimse beni indiremez dedim ben yapacam görevimi. Hocam sizce ne olabilir??

Okudunuz mu?  Rüyada Sigara Görmek

Yorum: Rüyada stajyer olduğunu görmek

arifselim
Rüya sahibi için hayatında var olan sıkıntıları geçecek anlamındadır. işinde başarılı olacağına, hedeflerine ulaşacağına ve emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret olarak tabir edilir. Genellikle geleceği işle ilgili olarak güzel gelişmeleri yalamaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini görmek

Rüyada Stajyer Olmak

Veysi 16
Selamün aleyküm rüyamda bir sanayi sitesinde sözde fabrikanın birinde stajyer olarak başlıyacağım.yanımdakiler seni sofi yapacağız dedi. O esnada tertemiz üniformalı bir bölük asker mı polis mı emin değilim. Önümüzden yürüyor arkalarından yürüyorum.yorumlarsanız teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada stajyer olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir işte hayırlı kazançlar elde ederek maddi gücünü yükseltecek işlerde bulunmana buna bağlı olarak zengin olmana, çevrendeki insanların iyi, güvenilir dost kişilerden olacaklarına güven içinde, herhangi büyük sorunlar yaşamadan emeğinle çalışıp birlik olacağın kişilere işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saç tarayıcısı Hayat Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Allah herşeyin hayırlısını versin. Sizden de Allah razı olsun.


rüyada stajyer olmak, rüyada stajyer olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğim kişi evime geldi anlamı nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada stajyer olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.