Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ünlü birini görmek

Rüyada ünlü birini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.Rüyamda İlk Başta Sahildeydik Denizdeydik.2 kişiyi Hatıralmıyorum öbür 2 si bizdik.Ben Aiık Oluyordum O Zaman Ama Belli Etmiyordum(Benimle Yaşıt)Baya Bir Sohbet Ediyorduk Birkaç Olay Daha Oluyordu Sonra Müzik Kursuna Gidiyorduk Şarkı Söylerken Gözlerinin İçine Bakıyordum Çok Mutluydum.Sonra Dayanamdım Ve Sosyal Medyadan Evlilik Veya Çıkma Tekkifi ediyordum Herkes O Dahil benden Biliyordu Hayır Dedim(Birkaç Kişi Arasında Kuzenim de Var)Etraf Dağılınca Güzel Şiirle Ben Olduğumu Söylüyordum Ve Namaz Kılmaya Gidiyordum Düşüneceğini Söylemişti Birkaç Ünlü İle Daha Dolaşıp Fotoğraf Çekiniyorduk Hocam Felan Görüyordu.En Son Kararı Söyleyecekken Uyandım Ve Çok Mutluydum Aklıma Gelince Heyecanlanıyorum Anlamı Nedir? (Rüya Sabah Namazından Sonra gördüm)


Yorum: Rüyada ünlü birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlı ve güzel olarak kabul edilir . Rüya sahibinin hedeflerine ulaşmak için zahmetlere katlanacağına, engelleri aşacağına ve Allah’ın izniyle istediklerini elde edeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüya tabiri

Ahmetyazici
İstanbula gitmişiz.Ben normalde başka arkadaşlarımla falan takılıyom o gün full berna ile gezcez.Sonra büyük bir avmye giriyoz.Avmde ünlüler falan görüyoz sohbet muhabbet.Sonra bir kafeye oturuyoz ikimiz. Benndiyorum o kadar gördük foto çekilemedik ünlülerle diyom.Sonra kafeye aslı bekiroğlu otumaya geliyor bizim yan masamıza oturuyo.Tam ben çekilebilir miyiz dicekken berna aslıya sesleniyo "çekilin foto" diyo. Sonra bende siz bakmayın ona falan yapıyorum o sırada aslı birileriyle foto çekiliyo sonra tam ben gidicekken yanına.berna bayılıyo. Ve 5 sn sonra yök oluyosun. Ben kalk falan diye baya uğraşıyom sonra gidiyom insanlara seslenmeeye yardım edin diye ama bernayı ayılmaya çalışırken ellerimdeykenn yok oluyo.Sonra ben bernayışaatlerce kafede arıyorum nereye gitmiş olabilir diye telefonuda orda çünkü benim yanımda.Sonra biri beni arıyo bende hemen açıyorum berna diyo ki ben karstayim diyo sonra bende diyorum berna ne akaka mal misin nasıl gittin oraya. Berna diyo akşam 8 30 da oradayım. Sonra semih alıyo telefonu sus lan yavşak falan demeye başlıyo.Sonra bende saydırıyorum.Küfürleşiyoz baya. 2 dk falan küfür ediyoz. Sonra ben diyorum ki ağzını topla canımı sıkma diyom.Sonra bu susuyo bende. Berna al telefonu eline diyorum ses çıkmıyo.Sessizlik olduğu sırada bir bakıyorum telefona semıhın fotosu gözüküyor. sonra bir kez daha berna diyorum kapatıyolar telefonu.
Ben tek başıma kalıyom.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ünlü birini görmek

Tohat
Tanınmaya, insanlarla olumlu ilişkiler yaşamaya, nam salıp değer görmeye, sevilen ve sayılan bir kişi olmaya delalet ettiği gibi bunların yaşanması ile birlikte güzel ve hoşnut olacağınız anılar biriktireceğiniz durumlar yaşayacağınıza işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


EbbkrCnbz
Selamunaleyküm hayırlı günler cümlemize…

Rüyamda bir meclis yada bir mahkeme salonu gibi benzeri bir yerdeyiz sanık yada konuşma kürsüsünde alparslan türkeş var ve konuşuyor ama gençmiş genç yaşları ve dinleyiciler arasında askerler var. askerler alparslan türkeşe karşı çıkıyorlar türkşe de konuşmasına devam ediyor korkmuyor yinede konuşacaklarını söylüyor askerler teker teker ayağa kalkıp tepki gösteriyorlar…

Hikmeti alası nedir


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hayırlı kişilerle karşılaşacağına, sorunlarının çözüleceğine ve içinde bulunduğu çok zor durumlardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret olarak kabul edilir. Siyasetçi görmek eğer hayırlı bir insan olarak tanınıyorsa o rüya genellikle hayır ve iyilikle yorumlanır. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda dışarıda geziyordum instagramda gezerken çok ünlü birinin videosunu görüyordum (yabancı) Türkiyeye Gelmişti Ve Arkadaşımın Evinin Orada Video Vardı Bende Hemen Arkadaşımı Aradım Burda Olduğunu Ama Gelmememi Gelmessem Herşeyi Yapacağını Söylüyordu Bende Reddettim.Alışveriş Merkezinden Çok Hızlı Çıktım Baya Hızlı Koştum ama yanlış yönümüş saat gece olmuştu yolda yürürken görmüştüm o kişiyi hemen yanına gidiyordum durumu anlatıyordum gülüyordu.sonrasında zorda olsa fotoğraf çekilmiştik. Eniştemde Geliyordu Oraya O Kişinin Sevgiliside Vardı Yanında Hep Birlikte Eve Gidiyorduk Gene Fotoğraf Çekiliyordum Orada En Son Balkonda Ben Eniştem Ve O kişinin Sevgilisi vardı

Okudunuz mu?  Rüyada Üzüm Bağı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bazı rüyalar iyice hatırlanabilir veya etkisinde de kalınabilir ancak her rüyanın yorumu olmaz. Bu gördüğün rüyanı da maalesef tabir edemeyiz çünkü bizim anladığımız kadarıyla bu yorumu olmayan rüyalardandır. Sadece hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mustang
Selamun Aleyküm rüyamda tuttuğum takımın stadındaydım maç bitiyordu kazanıyorduk bende seviniyordum baya sahaya iniyordum birçok futbolcu oradaydı ama telefonum yanımda değildi fotoğraf çekilmek istiyordum onlarla. Taraftarlarla takımı alkışlıyorduk sonra başkan sahaya iniyordu seneye şampiyonluk olacağımızı inanmamızı istiyordu ve tezahürat yapıyırdu bende inşAllah başkanım inşAllah diye bağırıyordum içeri gidip telefonumu alıyordum ve sahaya geri dönüyordum. Çıkışa doğru gidiyordum biizm okulda oradaydı en sevdiğim futbolcuyu yakalıyordum fotoğraf çekiliyordum baya teşekkür edip onu sevdiğimi söylüyordum oda teşekkür edip bizi sevdiğini söylüyordu bir futbolcuya seslendim beni gördü durdu ama yetişemedim son 2 oyuncuya seslendim peşlerinden gittim ama onları yakalamama rağmen stat içinden çıktıkları için o alana giremiyordum o yüzden fotoğraf çekilemedim arkamdan okulumuzdaki hoca geldi ne işim olduğunu ve en son ne zaman maça geldiğimi sordu bende anlattım benim hakkımda yasal işlem başlattı bende küfür edip bela okudum ona sen değiştiysen bende değişiyorum diye dışarı çıktım o an sevdiğim kızı gördüm üstünde başka takımın üstü vardı dedim sen bu takımlı değilmisin diye oda hayır dedi o an anladım kardeşi olduğunu sevdiğim kız arkadan geldi fotoğraf çekildim baya onunla ve kardeşiyle onun telefonundan bana atmak için telefonunu istedim verdi şifresi rüyamda erkek arkadaşı vardı onun adıydı ama nedense hep kendi adımı yazıyordum garip şekilde telefonu açtım kendime yolladım fotoğrafları baya konuştuk sevdiğim kızla baya samimi olmuştuk

Okudunuz mu?  Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. Kendine olan saygını etrafındaki insanlara da hissettirip aynı saygıda bulunmalarına, sözüne değer verip seni sayıp hürmet edenlerin olacağına, hayatının her alanında bu duruşunu sergileyerek istediklerini yapmayı başaracağına, bir etkinliğe katılabilir, herhangi bir nedenden ötürü bir yerden başka bir yere gitme olasılığın söz konusu olabilir. Ayrıca eğer birlikteliğin yoksa yeni bir başlangıcın vuku bulmasına, güzel günler yaşayacağınıza, anılarınızı biriktirerek güzel bir geçmiş oluşturacağınıza delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda Ailecek Tatile Çıkıyorduk Ayırttığımız Otelin Bahçesinde Otururken Birçok Youtube Ünlüsü Geliyor Ben Hepsiyle Görüşüyorum Ve Onlara Oda Ayırtıyorum Konuşuyoruz Sonra dışarıya ailemin yanına çıkıyordum muhabbet ederken bir anda arkadaşlarım bir sürpriz yapıyor ve bizim bulunduğumuz otele geliyorlar hepsiyle teker teker görüşüyorum sonrasında hepsini odaya yerleştirdikten sonra babamdan arkadaşlardan biriyle kalmak için izin istiyordum izin vermiyordu gece oluyordu uyuyorduk sonrasında sabah bir eğlence yerine gidiyoruz su kaydırağından plastik gemiler ile aşağı kayıyorduk ama aşağıda ne oluyordu bilmiyorum annemle babam bir gemiye bindi bende bir arkadaşla binecekken gemiye sığmadım arka tarafa aldı abi beni beklerken bir youtube ünlüsü daha görüyordum kendisi sevdiğim birisiydi fotoğraf çekiliyorduk konuşuyorduk kendisi beni gemisine davet etti bindim ama sular kesildi geri yukarı çıkmaya çalışırken o çalışan boşuna çıkmayın su gelir dedi geldi aşağı indik orada yarışma vardı ben o ünlü ve bir kişi daha vardı yarışma bir basket topunu potaya sokup potanın rengiyle uyuşturmaktı onlar ilk atışı ıskaladı ben attım ama renkler uyuşmadı sonra ünlü kişi attı ve renkte tuttu benden şansımdan yakındım beni teselli etti çıktık oradan telefonda dolaşırken yayın açmıştı yayın kalabalık olmasına rağmen benim yazdıklarımı okuyup muhabbet ediyorduk yarışmadan bahsedince konuyu fotoğrafa getirdim dedi boşver öbür sefere tekrar çekiliriz dedi (fotoğrafımızı çekemedim) sonrasında başka bir ünlünün yayınına geçtim ama bahsettiğim ünlünün takipçileri sayesinde bende bir anda ünlü oluyordum çoğu kişi yayında benden bahsediyor ve beni arıyorlardı

Okudunuz mu?  Rüyada toprak yemek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ünlü görmek, ünlü kişilerin yaşantılarına olan ilgi, merak, heves gibi anlamlar taşımakta olup onların yaşadığı lüks ve eğlence gibi hayatı güzel yaşama dair her ne varsa ona nail olmak olarak tabir edilir. Gördüğün rüyanın bu yönü aynen kabul edilir. Eğer monoton bir hayatın varsa eğlenceli ve neşeli bir hayata yaşayacaksın ya da hayal etiğin bir yaşantı göreceksin. Yaşantından alacağın verim ile hayallerin, işlerin, çalışmaların, plan ve projelerinden başarı elde edebileceksin. Kısaca kolaylık, rahatlık, kariyer elde etme ve mutlu olmanı sağlayacak bir döneme geçiş yaşayabilirsin. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda Bir Mahalledeyiz Ve Orada İnternetten Ünlü Olan Sevgililer var ve 2 sinide tanıyordum baya zaman geçiriyorduk birlikte ve erkek olan bir yere gidiyordu ve biz kız olanla beraber kalıyorduk ve sevgilisine şaka yapmayı planladım (baya eskiden gördüğüm için tam hatırlamıyorum) sevgilisinin facebookuna girip birçok şeyler yazıyorduk erkek canlı yayındaydı ve birşeyler olduğumu anlıyordu hemen şakayı anlamasın diye mesajları siliyordum birkaçtanesi görüyordu ve Gülmeye başlıyordu ama hepsini görmedi bize seslenip gördüm artım merak etmeyin diyordu gülerek kız ise soruyordu ne olduğunu bende farketti aka hepsini görmedi diyince mutlu oluyordu süpersin diyordu devamı vardı ama tam hatırlayamıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada tren görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ufkunun daha da açık hale getireceğine, yapacağın işlerde ismi duyuracağını, işlerini tanınır hale getireceğine, parlak bir geleceğe sahip olacağına, iletişim kurma konusundaki tüm sorunlarını giderecek ve sağlıklı ilişkiler kurabileceğine delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir tabi.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda öğle uykumda yattığım odamdayım ve odada benim çok sevdiğim bir şarkıcı olan Eminem ve onun en yakın arkadaşlarından birisi var. Neyse, onlarla odada gerçekte de odamda bulunan bir topla yakan top oynuyoruz. Fakat ben tam olarak oynayamıyorum ve onlar oynarken ben onlara, siz oynayın ben oynayamıyorum, canınızı sıkmak istemiyorum, falan diyorum. Ama top yine de bana geliyor ve birkaç defa topa falan vuruyorum, kimi zaman karşı tarafta o sevdiğim şarkıcı olan Eminem varken kimi zamansa karşı tarafta Eminem’in yakın arkadaşlarından birisi yer alıyor ve Eminemle aynı takımda gibi bir şey oluyoruz. Neyse, ben oyundan ayrılıp gibi yapıyordum ama yine de ayağıma top geliyordu ve ben yine de topa falan vuruyordum. Neyse, sonra Eminem ve arkadaşı birden değişti ve onun yerine 2 tane kız geldi. Kızlardan birisi benim sevdiğim kız ve onun en yakın arkadaşı da olabilir; sevdiğim kıza benzeyen birisi ve onun yakın arkadaşı da olabilir, emin değilim. Neyse, bu sefer onlarla eğleniyordum artık Eminem ve onun yakın arkadaşı yerine kim gelmişse. Eminemle tam olarak iyi eğlenemememin sebebi ise Eminem’in gerçekte neredeyse çok ciddi bir karaktere sahip olmasından kaynaklı ve dolayısıyla yüzünün tam olarak gülmemesinden dolayı bende de, acaba eğleniyorlar mı, benden memnunlar mı, gibi bir düşünce oluşmasından kaynaklı. Dediğim gibi Eminem ve yakın arkadaşının yerine sevdiğim kız ve onun en yakın arkadaşı mı geldi, yoksa sevdiğim kız benzeyen birisi mi geldi bilmiyorum, hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Telefonla Konuşmak

Hemen not olarak şunu da düşeyim. Eminem diyorum ama sahne adı Eminem. Gerçekte ismi Marshall Bruce Mathers.

Ve diğer bir söyleyeceğim şeyse şu; rüyamda, sevdiğim kıza benzeyen birisi diyorum. Gerçekte sevdiğim kıza benzeyen birisiyle gerçekten konuştum WhatsApp üzerinden ama konuşurken soğuktum ve yanında da yakın bir arkadaşı vardı sanki, yani WhatsApp profilinden gördüğüm kadarıyla. Neyse ben sevdiğim kıza bak bu bana mesaj attı falan dedim ve o sevdiğim kız ise, o kız bana benziyor, falan demişti. Ben de evet falan demiştim.

Diğer bir rüyamda ise yine aynı odadayım, bir an başım dönüyor sanıyorum, gerçekte de odamın kapısı neredeyse hep kilitli olduğu için rüyamda da kilitli. Halbuki deprem/sarsıntı oluyormuş ve içeriden annemin sesi geliyor, deprem oluyor, falan diye. Neyse, sonra gerçekte rüyada olduğumu hafif fark edip içimden şöyle dedim, uzun zamandır rüyamda deprem görmüyordum, şimdilerde ise deprem görmek ile ilgili rüyaların artması garip değil mi, diyorum kendi kendime. Fakat şöyle bir şey de var ki; bu öğle uykumdaki rüyamda ilk defa deprem görüyordum, ondan önceki rüyalarımda falan deprem olduğunu görmüyordum ama bir şekilde sanki önceki rüyalarımda da deprem olmuş gibi hatırlıyordum. Neyse, sonra rüya devam etti, ben de odamın kilidini açmaya çalışıyorum kısa bir süreliğine çünkü annemin bana ulaşamayacağını ve onun endişeleneceğini düşünüyorum ama daha sonra kapı kilidini açmak için yeterli zaman tam anlamıyla olmadığı için kilidi açmaya çalışmayı bırakıyorum ve yatağımın hemen kenarına kıvrılıyorum ve kendi yaşam üçgenimi oluşturuyorum. Sonra ise rüya bitiyor, şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Başarıya odaklı bir hayat sürdüreceğine, özgüvenin ve kendine olan inancın sayesinde eline geçen tüm işleri başarı ile halledebileceğine, hedefine odaklı olup üstesinden gelemeyeceğin hiç bir iş ve durumun olmayacağına olan inancın tam olacağına delalet etmektedir. Hayatında atacağın adımlarda veya karşına çıkan olaylarda bazı kararsızlıklar yaşayabilir, hemen karar vermekte zorlanabilir, adım atacakken vazgeçebilir veya vazgeçmişken yapmaya karar verebilirsin. Bir süre muallakta kalacağın günler olabilir. Fakat tecrübe ve fikrine güvendiğin kimselerin yardımıyla üstesinden kolaylıkla gelebilirsin.
İkinci rüyanda hayatta her şeyin tam olarak istediğin gibi gitmesini arzulasan bile bunun mümkün olmayacağına, dünyanın dört dörtlük bir dünya olmadığına, bazen hayallerine kavuşacağına ve dilediklerini yaşayacağına, bazen bazı eksikliklerin meydana gelebileceğine bazen de hiç olmamasına delalet eder ki bu tür durumlara karşı hazırlıklı olup olması halinde şükredenlerden olmalı olmaması halinde hayal kırıklığı yaşayıp üzülmek yerine yine hayırlısı deyip geçmen gerektiğine işaret eder. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Uzay Gemisi Görmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda kardeşimle yaşadığım yerden birkaç kilometre uzaklıktaki küçük bir semtteyim. Orada bir şeyler yapıyoruz ama kötü bir şey değil tabiki de. Neyse sonra yaşadığımız yere geri dönüyoruz. Motorlayız ve bir yerde duruyoruz çünkü otobüsle mi ne bir yol kavgası gibi bir şey olmuştu ve ikimizde kenarda durduk. Otobüsün içinden zenci bir adam indi. Ayrıca otobüsün içinde bir tane daha zenci adam vardı ve sadece ikisi yolculuk ediyorlardı ve ben de acaba bunlar ünlü de, turne mi düzenliyorlar falan diye düşündüm. Yanılmıyorsam otobüsün içi mavimsi bir ışıkla aydınlatılmıştı. Neyse zenci bir adamın teki indi ve ne yaptığımızı falan sordu ama İngilizce bir şekilde. Ben de o sırada motordan inmiştim ama kardeşim hala motorda oturuyordu. Neyse sonra zenci adam motorun önüne geldi ve şöyle bir baktı. Sonra motorun şoför koltuğuna ilerledi ve motorun torpido gözünde babaannemin telefonunu buldu. O telefonu aldı ve artık bu benim dedi yanılmıyorsam Türkçe bir şekilde.  Tam telefonu almış otobüsüne ilerliyorken ben hızla koşup buna omuz attım ve otobüsün yan tarafına doğru savruldu ve yan tarafına çarptı. Bu arada o 2 zenci adam da kaslı bir şey. Neyse, sonra telefonu falan aldım ve bu sırada otobüste oturan diğer zenci adam indi, bir beyzbol sopasıyla ve sopasına dikenli tel bağlamıştı. Ben de o sırada motora doğru ilerliyordum ama bir yandan da o sopalı adamı görebiliyordum, bir şeyin yansımasından. Neyse sırtıma vurmaya çalıştı ama vuramadı. Sonra geldi yanımıza ve o sırada vurmaya çalıştı. Tam o sırada o benim ittirdiğim zenci adam kardeşimin suratına baktı ve ooooo diye sevinç çığlığı gibi bir şey attı. Ben de şaşırdım. Sonra o adam sen Eminem ( Amerikalı dünyaca ünlü tanınan bir rapçinin sahne adı bu Eminem ) hayranı mısın tarzı bir şey dedi yanılmıyorsam kardeşime, halbuki Eminem hayranı olan bendim. Neyse sonra cevabı beklemeden bir hikaye anlatmaya başladı ve o anda bulunduğumuz mekandaki her şey değişti. Mekan artık şöyle bir şey olmuştu; her yere kar yağmış, etrafta kısa kısa evler vardı, o 2 zenci adam bir evin önünde oturuyordu ve aynı zamanda altınız buzdu. Neyse hikayede Eminem’in 30’lü yaşlarında olduğu zamanı anlatıyordu. İşte Eminem şöyleydi, böyleydi falan diye. O sırada Eminem bir sokaktan buzun üstünde kayarak geldi düzgünce, tamamiyle eski haline bürünmüş bir şekilde geldi, yani saçlarını oksijenli su ile sarıya açtığı ve yüzünün çok azıcık da olsun gençleştiği ve daha çok eğlenceli olduğu zamanlardaki haliyle ve bize 2003 gibi yaptığı kendi şarkısını söylemeye başladı. Sonrasını ise hatırlamıyorum, bitmiş de olabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Tabak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Her şeyi orta halli yaşayacağına, hem iyi hem de olumsuz sayılabilecek durumları da görebileceğine, mutlu günlerde sevinmeyi, eğlenmeyi, o anki durumdan keyif almayı bileceğine, üzüntülü olduğunda ise duygularını yaşayacak, bu tür durumlardan ders çıkarmayı bilecek, hayatın akışının bu yönde olduğu kanaatine vararak alışmaya çalışacak daha doğrusu olgunluk seviyesine gelerek normal karşılamaya çalışacaksın. Bu rüyan ağırlıklı olarak hayırlı ve olumludur. Hem farkındalığın artması bakımından senin için önemli bir adım olacak hem de hakkında iyi denilebilecek bir haber alma ihtimalin olabileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir. Etrafındakilerle ve genel anlamda çevreni oluşturacak olan kimselerle arandaki iletişimin, bağın kuvvetli olacağına, çatışmadan ve sorunlardan uzak olacağına veya daha az sorunla anlaşabileceğin kimselerden oluşacağına delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada tırmanarak duvara çıkmak

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda Farklı Bir Yerdeyiz Ailem var ama bulunduğumuz yer çok kalabalık ve ben dahil birkaç özel çocuk vardı olayları tam hatırlamıyorum ama hizmetçilerimiz vardı bildiğiniz insan ama robotlardı ve robotlardan biri ünlü bir kızdı onunla oturup sohbet ediyordum ve sosyal medyada paylaşıyordum baya muhabbet ediyorduk birkaç işi hallettikten sonra gene arkadaşlar ve o kız ile toplandık baya samimiydik oyun oynadık onunla fotoğraf çekinmek istedim telefonu aradım bulamadım en son cebimden çıktı ama sonrasını tam hatırlamıyorum ertesi gün oluyordu beni ekmek için yolluyorlardı akrabalardan biri ben baya sinirleniyordum ve söyleniyordum ilk başta tek başıma giderken sonra arkadaşlarım yanıma geldi beraber katlardan inerken konuşuyorduk ve o ünlü olan kişiyi sevdiğimi biliyorlardı bana onun robot olduğunu söylemişlerdi tekrar konu açıldı evet robotlar ama onlar insan sadece beyinlerinde çip var ve onları kurtarmalıyız dedim bana saçma bir bakış attılar ve yürümeye devam ettik bir anda sirenler çalmaya başladı arkadaşım hemen koştu ve geri gelince bir saldırı olduğunu söyledi ilk başta kaçtık yukarıya doğru birçok kişi (binada biz hariç askerler,koruyucular,insanlar) vardı birçok kişi öldü biz karşı koyduk ama bizim bulunduğumuz yerdeki biri özel olanları bir makineyle yollamıştı biz kaçmıştık Ama biri geri döndü ailesini kurtarmaya ben yanlız bırakamadım ve beraber direndik sonrasında ben mescide giriyordum gerçek hayatta camiden birini gördüm selamlaştık sonrasında çıktım ama beni yakalamışlardı ben onlardan gibi gözüktüm yardımda bulundum sonrasında kaçtım öbür arkadaşlarımın yanına orada rüyada sevdiğim kızı gördüm gittim sarıldım ona sevdiğimi söyledim sevmek ne demek dedi onu izah ettim ve yakında anlayacaksın dedim hep sarılı kaldık bu arada açık havada balkon gibi biryerdeydik arkadaş Demirlikten düşüyordu yardım etmeye çalışırken düştü ama hayattaydı bende tekrar sarıldım eski yerimiz güvenli olmuştu ve oraya döndüğümüzde kızı gördüm tekrar selam verdim ve sarıldım

Okudunuz mu?  Rüyada Tel Örgü çekmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle rüyalara özel bir anlam yüklemek gerekmez. Çeşitli nedenlerden dolayı görülebilecek bir rüyadır. Yinede robotun tabir edilmesj olumlu içeriğe sahip olmasa da atlatılması gereken bazı durumlara işaret eder. Başa gelecek durumları sabrederek, pes etmeyerek çabalamak manasında kabul edilmektedir. Akla takmamak ve Allah’a tevekkül etmek en doğrusudur. Allah en iyisini bilendir.


rüyada ünlü, Rüyada Ünlüler Görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Tsunami Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ünlü birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.