Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada insan dışkısı görmek

Rüyada insan dışkısı görmek

Sibellammm
Hayırlı gunler dilerim… Ruyamda doktora gıdıyorum gıderken dag yol aşıyorum boyle karısık yollardan geçiyorum doktorun kapısına varıyorum kapının onunde ınsan dıskısı bunlar ne boyle diyorum, doktorun yanına gecıyorum bır seyler yazdıktan sonra cıkıyorum, tanımadıgım bır bey benı alıkoyuyor zorla eskı patronum varmıs orada seni ona gotrecegım dıyor boyle goruyorum patronumu sasırıyorum..

Okudunuz mu?  Rüyada İkiye bölünmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada insan dışkısı görmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin yardım ve desteğe ihtiyacı olduğuna, zor günlerden geçtiğine işaret eder. Dışkının ve patronun görülmesi ise hayırlıdır. Sıkıntılı ve darlık içinde geçen dönemin biteceğine ve rahata kavuşacağına işaret olarak yorumlanır. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada ilham gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada insan dışkısı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.