Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:38
missa09
Abone

İnancımın gitmesinden çok korkuyorum

İnancımın gitmesinden çok korkuyorum

Kayıtsız Üye
Öncelikle merhabalar güzel insanlar. Belki de hepinizden küçüğüm,, küçüktür gelip geçer dersiniz. Ben geçeceğini sanmıyorum oysaki. Şöyle başlayayım izni üzerinize. Tabiri caizdir ki, ben çok takıntılı insanım. En ufak şeyden çok fazla korkabiliyorum. Tedirgin olup ümitsizliğe düşünüyorum. Hele ki din konusunda. İnancımın gitmesinden çok korkuyorum. Benim şöyle özelliğim var… Ben ibadet yapınca sanki diğer insanlara hakaret etmişim gibi hissediyorum. Bi’şey yaptığımda diğer dinlere haksızlık yapıp saygısızlık yaptığımı düşünüyorum. Her gün dua ediyorum insanlar için hidayete ermeleri için. Nazardan, büyük konuşmaktan çok korkuyorum. Herkesten gizli okuyorum dualarımı. Bazen vesveseler öyle çoğalıyor ki kendimi adapte edemiyorum, ağlıyorum. Çok tedirgin oluyorum. Eğer namazımı kılmazsam kendimi kötü hissediyorum ama içimden ses beni zorlarken isteğim hiç olmuyor hemen geçiyor. Çok utanıyorum, çok ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hocalara sordum,, aldırma dediler. Öğretmenim bana detaylı açıkladı. Ben hep unutuyorum umutsuzluğa düşünüyorum. Lütfen, bana verebileceğiniz önerilerinizi söyler misiniz?

Okudunuz mu?  Kuranda kaç çeşit med vardır?

Yorum: İnancımın gitmesinden çok korkuyorum

Kayıtsız Üye
Sana şunu söyleyebilirimki hepsi vesveseden ibaretki benim başıma daha beter durumlar geldi bir anda şeytan bana musallat oldu kendimi gün içinde kafir münafık gibi hissetmeye başladım her zaman tevekkül ettigim o ağaclar bana odun gibi gelmeye başladı neredeyse 8-9 kilo verdim bu vesvese yüzünden önce bana İslam içinden vesveseler telkinledi beni huzursuz etti evde tek duramıyodum neden nefes aldığımızı sorgulayacak kadar mallaştım bir ara deli oldum zannettim kendimi sorguladım sürekli ona cevaplar yetistirmeye calıstım evde huzursuzdum karnından çıktıgım o güzel anama yabancı gibi bakıyodum kendimi ateist gibi hissettim Allah korusun kendimi perişan ettim hislerim tükendi mafoldum gecmedi gecmedi Allah kurtardı beni bende helak olacaktım az kalsın sana diyecegim şudurki o boş şeylerle kafanı yorma ama sen yinede yoracaksın bu vesvesedir kolay geçmez isterlerse 10000 tane alim gelsin yok abi insan kaptırdımı olmuyor kendine acı ve yazık etme bana 50bin kere dedilerki takma ama ben kendi içimde iç savaş verdim en sonunda zar zor kurtuldum Biiznillah Rabbim bidaha yaşatmasın zor gerçekten zor yaşayan bilir yaşamayan şükretsin kınamasın . Hayalhanem sözler köskü bunları izle kainata bak derinlere girme sakın benim gibi ben boğuluyodum az kalsın hayattan bezmistim yaşım daha 17 ben Alim miyim her vesveseye cevap vereceğim ki demek yerine bocaladım durdum ben kimimki dinin derinlerine inicem yaptıgın şey kendine zulüm baska bisey değil Allah Katında Tek Din İslamdır sakın ateistlerin sitelerinde dolasma beynin yanar benden söylemesi

Okudunuz mu?  Telepati ile ilgili ayet hadis var mı? Evliyaların müştehidlerin alimlerin görüşleri açıklamaları var mıdır?

Imanımın gitmesinden korkuyorum ne yapmaliyım

Bu kategoride yer alan Amentü duası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnancımın gitmesinden çok korkuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.